Bildirim
Ford Fiesta mı Nissan Micra mı?
Puma Unisex Yetişkin Rickie Sneakers Futbol Ayakkabısı : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BM9DSNS3?th=1&psc=1
40 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fiesta al hocam B sınıfında başı çeker fiesta yol tutuşuyla sürüş keyfiyle konforuyla yakıt tüketimiyle. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hardwired
Fiesta al hocam B sınıfında başı çeker fiesta yol tutuşuyla sürüş keyfiyle konforuyla yakıt tüketimiyle.
Çok kararsızım Micra için de güzel yorumlar var tasarımı da güzel Fiesta da hakeza böyle. Motor gücü ve çekiş gücü açısından Fiesta daha önde. -
Tartışmasız fiesta.
Fakat micra da, iç mekanda hacim ve ferahlık olarak fiestaya üstünlük kurabilir.
Ama yol tutuş,sürüş keyfi,motor vs. her yönüyle fiesta micraya göre çok daha önde bir otomobil. -
quote:
Orijinalden alıntı: otomobil alemi
Tartışmasız fiesta.
Fakat micra da, iç mekanda hacim ve ferahlık olarak fiestaya üstünlük kurabilir.
Ama yol tutuş,sürüş keyfi,motor vs. her yönüyle fiesta micraya göre çok daha önde bir otomobil.
Teşekkür ederim tercihim Fiesta'ya doğru kayıyor. Otomatik vitesi başarılı mı acaba sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. -
Micranın yeni kasasını bekleyin derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Şifon
Micranın yeni kasasını bekleyin derim.
Fiyatının bütçemi epeyce aşacağını düşünüyorum aksi durumda yeni kasa çok iyi. -
Kesinlikle fiesta -
PowerShift sorunları ile ilgili forumdan bir link vereyim. Önce okuyun, sonra kararınızı verin.
https://forum.donanimhaber.com/fiesta-da-powershift-sorun-cikartiyor-mu--107460788
Eğer sıfır alıp, garanti süresince kullanırım deseydiniz Fiesta'yı önerirdim. CVT vitesli Jazz, Yaris ve Micra sorunsuzluk olarak daha doğru bir tercih olabilir. Ancak, Jazz'da 2012 kasanın bütçeniz dahilinde temizini bulmak için sabırlı olmalı ve iyi araştırmalısınız. Sıfır ve dolayısıyla ikinci el fiyatlarının geldiği durumu gördükçe halimize acıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.
PowerShift sorunları ile ilgili forumdan bir link vereyim. Önce okuyun, sonra kararınızı verin.
https://forum.donanimhaber.com/fiesta-da-powershift-sorun-cikartiyor-mu--107460788
Eğer sıfır alıp, garanti süresince kullanırım deseydiniz Fiesta'yı önerirdim. CVT vitesli Jazz, Yaris ve Micra sorunsuzluk olarak daha doğru bir tercih olabilir. Ancak, Jazz'da 2012 kasanın bütçeniz dahilinde temizini bulmak için sabırlı olmalı ve iyi araştırmalısınız. Sıfır ve dolayısıyla ikinci el fiyatlarının geldiği durumu gördükçe halimize acıyorum
Hangisini alacağımızı şaşırdık. Bir üye tam otomatik alın demiş zaten tam otomatik modellerine bakıyordum.
-
Fiesta 2013 ten itibaren powershift. Arkadaşım yaklaşık 2 yıldır kullanıyor hiç sorun yaşamadı ve çok memnun. Micra-fiesta arasından kesinlikle fiesta. -
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Fiesta 2013 ten itibaren powershift. Arkadaşım yaklaşık 2 yıldır kullanıyor hiç sorun yaşamadı ve çok memnun. Micra-fiesta arasından kesinlikle fiesta.
Fiesta daha ağır basıyor hocam mutlaka vites sorununa çözüm üretmişlerdir. -
30 bin daha ekleyin yeni fiesta titanium alın.
-
fiesta
belli model yılına kadar klasik otomatik olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Eylül 2017; 12:10:33 > -
quote:
Nissan Micra 2018 fiyatı ne kadar olur tahmini,şu an ki kasa 55-60 arası. Fiesta alacaktım güncel kasa fakat otomatik viteslerde şikayet var vazgeçtim fistadan -
quote:
Orijinalden alıntı: militare
quote:
Nissan Micra 2018 fiyatı ne kadar olur tahmini,şu an ki kasa 55-60 arası. Fiesta alacaktım güncel kasa fakat otomatik viteslerde şikayet var vazgeçtim fistadan
Hocam valla kesin bir şey diyemem ama şu anki fiyatın üzerine 5-6 bin koyarlar taş çatlasa 10 bin daha yüksek olur. -
quote:
quote:
quote:
Nissan Micra 2018 fiyatı ne kadar olur tahmini,şu an ki kasa 55-60 arası. Fiesta alacaktım güncel kasa fakat otomatik viteslerde şikayet var vazgeçtim fistadan
Hocam valla kesin bir şey diyemem ama şu anki fiyatın üzerine 5-6 bin koyarlar taş çatlasa 10 bin daha yüksek olur.
Kasa yenilenince fiyat kesinlikle artıyor mu. Yeni X-Trail eski kasa ile hemen hemen aynı fiyata geldi. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam valla kesin bir şey diyemem ama şu anki fiyatın üzerine 5-6 bin koyarlar taş çatlasa 10 bin daha yüksek olur.
Kasa yenilenince fiyat kesinlikle artıyor mu. Yeni X-Trail eski kasa ile hemen hemen aynı fiyata geldi.
Xtrailin kasası değişmedi makyaj geçirdi.Ben şuana kadar kasası değişip eski kasa fiyatına satılan araç görmedim yani evet fiyat ne kadar artar bilemem ama artar.
Açıkcası micranın yeni kasası çok şık ve havalı bence 5-10 bin fazla vermeye değer.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kasa yenilenince fiyat kesinlikle artıyor mu. Yeni X-Trail eski kasa ile hemen hemen aynı fiyata geldi.
Xtrailin kasası değişmedi makyaj geçirdi.Ben şuana kadar kasası değişip eski kasa fiyatına satılan araç görmedim yani evet fiyat ne kadar artar bilemem ama artar.
Açıkcası micranın yeni kasası çok şık ve havalı bence 5-10 bin fazla vermeye değer.
Evet gerçekten çok iyi bir tasarıma sahip. Yeni Fiesta dan bile bence iyi 60 bin gibi çıksa keşke.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet gerçekten çok iyi bir tasarıma sahip. Yeni Fiesta dan bile bence iyi 60 bin gibi çıksa keşke.
Yeni kasa çıkana kadar para biriktirmeye bakın bence :)
Benzer içerikler
- skoda yeti alınır mı
- golf paket sıralaması
- suzuki jimny kronik sorunlar
- 1.6 puretech motor sorunları
- fiat fiorino en çok tutulan modeli hangisi
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X