Bildirim
Ford Focus 1.6 comfort için en iyi lastik hangisidir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tavsiyelerinizi bekliyorum -
yol sesi alan araçların kullanacağı tek lastik nokian i3 serisi.yada daha üst sınıfları.internetten biraz araştırma yapabilirsiniz. -
türkiye yoları için en güzeli lassa impetus -
Pirelli P400 ün fiyat performansı oldukça iyidir. -
paran varsa michelinden sasma sessizdir yol tutusu guzeldir... -
Sessizlik ve konfor öncelikli ise,en azından H sınıfı bir lastik zorunlu gibi..
Fulda'nın Carat Progresso modelini tavsiye edebilirim size..Yağmurda çok iyidir..Fiyatları rakiplerine göre uygundur.
Ayrıca,bağımsız kuruluşların yaptığı, bir çok teste ulaşabilirsiniz internette.. -
atipasa piyasada 4 mevsim denilen yanağında M + S amblemi olan çamur ve hafif kardada kullanılabilen bir lastik arıyor önerilen lastiklerin hiçbiri bu özelliği taşımıyor. Goodyear da bu tip lastikler var onlarada bakabilirsiniz. Ben fiyat performans olarak yine P400 ü öneririm. -
hokkabaz kardeş en doğru yorum senden geldi teşekkurler -
quote:
Orijinalden alıntı: _Lupara_
yol sesi alan araçların kullanacağı tek lastik nokian i3 serisi
-
michelin Türkiye şartlarına uygun bir lastik değil diyorlar bir de Türkiyede fabrikası olmadığından dolayı dışarıdan geliyormuş. Ben araştırma yaptım mesela garanti kapsamında bir sorun olduğunde değişince aynı fabrikanın ürünü olmadığından dolayı sorun olabiliyormuş. ön düzen ayarını bozuyor dediler. ben Bridgestone ile lassa arasında kararsız kaldım araştırıyorum ancak lassa alacağım gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X