Şimdi Ara

ford focus 2001 model acil bilgi verecek arkadaşlar arıza için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili arkadaşlar arabamın direksiyonu 30 la giderken nadiren arada sırada sağa sola titriyordu tam kırıp kalkış yaptığım da da gıcırtı geliyordu bugün bir çatırdı geldi ve arabam olduğu yerde kaldı araba çalışıyor ama ne ileri gidiyor ne geri gitmeye çalıştım zaman sadece gaz verdiğimde çatırdıyor sebebini bilen varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suyika -- 27 Eylül 2006; 22:45:23 >

• Servisi ara !
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaviBodrum

Servisi ara !
    quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

Servisi ara !

yolda kalmadan önce iki kere sordum baktılar bir şey bulamadılar merak ediyorum bulamadıklaı bu arıza nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: suyika

quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

Servisi ara !

yolda kalmadan önce iki kere sordum baktılar bir şey bulamadılar merak ediyorum bulamadıklaı bu arıza nedir

Alıntıları Göster
    - direksiyon tam kırıp kalkış yapılmaz. Çatırtı sesleri hayra alamet değil bişeyler kırılmış gibi.
    - Sorunu artık bulurlar herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

- direksiyon tam kırıp kalkış yapılmaz. Çatırtı sesleri hayra alamet değil bişeyler kırılmış gibi.
    - Sorunu artık bulurlar herhalde

Alıntıları Göster
    Aks kesmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyurek -- 29 Eylül 2006; 3:11:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozyurek

Aks kesmiş..

Alıntıları Göster
    215 ytl sıkışmış direksiyon kutusuna

geçmiş olsun
  • quote:

Aks kesmiş..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

Aks kesmiş..

aks kesmek ne demek???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebelli

quote:

Aks kesmiş..

aks kesmek ne demek???????

Alıntıları Göster
    aks kesmek demek 300 ytl cebe koyup arabanı servise götürüp elin titreye titreye o paayıo baybak demek

şanlısın ki hızlı giderklen falan bu oly olmamış olsaydı bi yerlere tarlaya falan dalardın araba aks kesince ön tekerleri çeviren rulman yada rulmanla beraber yuvasını dağıtmışın tabii bu da direksiyona yansımış bunu annamamışsa daha önce servis git onnara bas fırçayı rahatla psikolojikmennn

• quote:

Orijinalden alıntı: hardbody

aks kesmek demek 300 ytl cebe koyup arabanı servise götürüp elin titreye titreye o paayıo baybak demek

şanlısın ki hızlı giderklen falan bu oly olmamış olsaydı bi yerlere tarlaya falan dalardın araba aks kesince ön tekerleri çeviren rulman yada rulmanla beraber yuvasını dağıtmışın tabii bu da direksiyona yansımış bunu annamamışsa daha önce servis git onnara bas fırçayı rahatla psikolojikmennn

Alıntıları Göster
    bence de ya aks kırdınız ya da şanzıman dağıldı..aks kesmek=aks kırmak aynı şeydir..tekerleği aksa bağlayan sistemlerin birinde veya bir kaçında hasarla beraber ortaya çıkar...fakat bu durumda genelde tekerlek ekzeninde yamulmalar da görülür...sonuç olarak sizin aracınızın ön takımında bir sorun var..araba gitmediğine göre hareketi tekerleklere ileten sistemlerde bir hata vardır..ki bu da aks arızasıdır...mümkünse aracınızı çekici eşliğinde bir servise götürün..

• quote:

Orijinalden alıntı: türbülans

bence de ya aks kırdınız ya da şanzıman dağıldı..aks kesmek=aks kırmak aynı şeydir..tekerleği aksa bağlayan sistemlerin birinde veya bir kaçında hasarla beraber ortaya çıkar...fakat bu durumda genelde tekerlek ekzeninde yamulmalar da görülür...sonuç olarak sizin aracınızın ön takımında bir sorun var..araba gitmediğine göre hareketi tekerleklere ileten sistemlerde bir hata vardır..ki bu da aks arızasıdır...mümkünse aracınızı çekici eşliğinde bir servise götürün..

Alıntıları Göster
    Yetkili servise giderseniz tek taraf için komple aks 400-700 ytl arası bir parça maliyeti çıkarılacak, haberiniz olsun...

Tavsiyem, sanayide halletmeniz. Parçacılardan, aksa ait problemli parçayı tek başına alabilme şansınız olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerem Arıkantürk

Yetkili servise giderseniz tek taraf için komple aks 400-700 ytl arası bir parça maliyeti çıkarılacak, haberiniz olsun...

Tavsiyem, sanayide halletmeniz. Parçacılardan, aksa ait problemli parçayı tek başına alabilme şansınız olacak...

Alıntıları Göster
    Aks kesmesi yukarda açıklanmış, aklıma birde debriyaj geliyor ama, uzak ihtimal..
  • quote:

Aks kesmesi yukarda açıklanmış, aklıma birde debriyaj geliyor ama, uzak ihtimal..

Alıntıları Göster
    otomatik şanzuman olduğu için şa nzuman yağı içinde 1080 ytl ye yaptırdım aks kesmiş
    quote:

• quote:

otomatik şanzuman olduğu için şa nzuman yağı içinde 1080 ytl ye yaptırdım aks kesmiş
    quote:

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun, daha kötüsü olmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpug

geçmiş olsun, daha kötüsü olmasın...

Alıntıları Göster
    büyük geçmiş olsun giderkende olabilirdi.
  • benim arabam

• quote:

benim arabam

Geçmiş olsun. Yolda giderkende kesse çok kötü şeyler olmaz dı gibi geliyor bana.. Ama biraz çok mu harcamışsın fatura detayı verebilirmisin.. ?
  • quote:

Geçmiş olsun. Yolda giderkende kesse çok kötü şeyler olmaz dı gibi geliyor bana.. Ama biraz çok mu harcamışsın fatura detayı verebilirmisin.. ?

Alıntıları Göster
    aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suyika -- 6 Ekim 2006; 15:19:55 >
  • quote:

aa

Alıntıları Göster
    büyük geçmiş olsun...
    fatura da öyle az buz değil yaa... otokoç yine yapmış yapacağını...
    herşeye rağmen sağlık olsun....

kazasız arızasız sürüşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sec35

büyük geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    sağolun otokoça giriş faturasına baktım aks 900 ytlden otokoça geliyor 100 ytl karla verdiler daha ne yapsınlar o kadar da olsun artık

quote:

Orjinalden alıntı: Sec35

büyük geçmiş olsun...

• quote:

sağolun otokoça giriş faturasına baktım aks 900 ytlden otokoça geliyor 100 ytl karla verdiler daha ne yapsınlar o kadar da olsun artık

quote:

Orjinalden alıntı: Sec35

büyük geçmiş olsun...

Alıntıları Göster
    Otokoç'un bu işi 51 lira işçiliğe yapıp sonrada 5 lirasını iskonto düşmesi bayağı bi ilginç.. Sizcede öyle değilmi.. ?
    Neyse yaptırmısınız artık.. Allah beterinden esirgesin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.