Şimdi Ara

Ford Focus C-Max Ghia 2004 (Satlıktır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ford Focus C-Max Ghia 2004 model aracım var aracın özelliklerini biliyorsunuz ben aracı size tanıtayım ön kaput değişmiş kaza raporu var bir araç geri geri gelirken ön kaputu yırtmış ancak şahsi düşüncem araç ön alttan tarbe almış, aracın direklerinde şasesinde herhangi bir sıkıntı yok aracın belden aşağısı boyalı çalıştırdığım sırada bie hışırtı gelio muhtemelen enjektörler kaçırıyo içine ses alıyo ses yalıtımı yapılmalı motor beyni muhafazası yok içte aracın firen yerinde sıkıntı yok ama küllük aşağıya düşmüş benden önceki kasap teybi ne yapmak istedi bilmiyorum muhtemelen tornavida ile sağını solunu zedelemiş klimayı çok kullanmış olmalılar ki klima tuşları silinmiş döşeme kirli kaç defa oto kuaförde yıkattımsada aynı değişen birşey yok dreksiyondaki airbag sıkıntılı sol ön abs de sorunvar servise gittim 120 liraya çözülürmüş ebp yanıyor ama elektronik frende sıkıntı yok silmedim duruyo öle dreksiyon kutusundada sıkıntı görüloyr ancak servistekiler ebatından daha büyük tekerlek taktıdığım için olduğunu sorun olmayacağını söylediler yalnız tekerleklerşn büyük olması ani dönüşlerde ve kasislerde davlumbaza sürtüyo ayrıca aracın sistemden kantrolünü yaptırdım 7 bin 7 bin 2 defa ödeme yapılmış ve yişne araca 25 lira ödeme yapılmış pert değil sigortacım öle dedi ve araca yine 2500 lira bir ödeme yapılmış aracım bu fazla birşey söylemeye gerek yok kaç lira eder bir fikir verirseniz sevinirim (aracın rengi fil dişi beyazımı ne )

not : aracı parçalasam her parçayı piyasanın yarısına versem 35 000 ila 40 000 lira arası bir rakam ortaya çıkıyo bu şekilde de satlıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parçala sat daha iyimiş
  • 15 bine alan olursa öpün basiniza koyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş dalga geçiyorsun galiba.. Piyasanın yarısına verme daha fazlasına ver elinde 60-70 lira para olsun.. Yapmayın şöyle şeyler iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTriviuml

Parçala sat daha iyimiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.