2006 model yarisimi satıp, daha büyük bir araca geçmek istiyorum, istediğim özelliklerin en başında otomatik bir araç olması,
2006 C-max Chia 1,6 TDCi otomatik 2005 Hr-V 1,6 4WD otomatik benzin +lpg
bu iki araç şuan için almayı düşündüklerim, eksileri ve artılarıyla kullanıcı yorumlarını beklemekteyim, şimdiden teşekkür ederim.
hr-v olabilir ama hangisinin görüntüsü güzel ve konforu iyi ise onu alın focus'ta olabilir 1 yaş küçük
HRV'de kalite hissi pek yok , malzeme kalitesi düşük ve donanımları da az sayılır , açıkçası verdiğiniz paranın nereye gittiğini tam olarak anlayamazsınız , kabin çok sessiz de sayılmaz , bence C-max konfor ve kalite olarak daha önde , ama performans konusunda bilgim yok..
2006 focus tdci ghia otomatik te şimdi listeme girdi gibi, karar vermekte zor bunların temizini bulmakta.
C-max konfor,ses yalıtımı ile daha önde.
c-max ın dizeli hrv ye göre çok daha iyi fakat arkadaşımın c-max ı şanzıman dağıttı ve oldukça fazla para verip tamir ettirdi.bence c-max ın otomatiğine hiç bulaşma,scenic dizel otm. bakabilirsin.
Ben de otomatik bir mpv arıyorum, cmax otomatiğe hiç bulaşmayın dendi forumda, verso otomatik bakıyorum şu an için, tam bir aile arabası.
Ne yazık ki fordun cvt şanzımanlı dizel araçlarında bazı sorunlar yaşandıu ve Fordda bu araçların satışını bir süre sonra durdurdu.Yakında powershift şanzımanlı satışı başlayacak. C-max güzel araç ancak cvt şanzımana pek yaklaşmayın derim.
Ford'un o senelerdeki dizel-otomatik şanzımanları sorunlu.Ortağımda Focus dizel otomatik vardı 2006 model o da garantiden şanzımanı yenilemişti ama başına bir daha gelir diye sattı aracı.Bende de yeni çocuk oldu, Opel Astra aracı satıp daha geniş bir araç düşünüyorum. Geçen gün HR-V'ye denk geldim. Forumlarda kullanıcıların şikayetinide duymadım. Şuan bende HR-V düşünüyorum, şehir içi yaklaşık 9-10Lt benzin yakıyor ki şimdi sahibi olduğumuz astra'da okadar tüketiyor zaten. Tek soru işareti kafamdaki sadece 2 Ab oluşu.
quote:
Orijinalden alıntı: edarguner
Ford'un o senelerdeki dizel-otomatik şanzımanları sorunlu.Ortağımda Focus dizel otomatik vardı 2006 model o da garantiden şanzımanı yenilemişti ama başına bir daha gelir diye sattı aracı.Bende de yeni çocuk oldu, Opel Astra aracı satıp daha geniş bir araç düşünüyorum. Geçen gün HR-V'ye denk geldim. Forumlarda kullanıcıların şikayetinide duymadım. Şuan bende HR-V düşünüyorum, şehir içi yaklaşık 9-10Lt benzin yakıyor ki şimdi sahibi olduğumuz astra'da okadar tüketiyor zaten. Tek soru işareti kafamdaki sadece 2 Ab oluşu.
BENCE HR-V YERİNE BAŞKA ARAÇLAR DÜŞÜNÜN.güncelliğini kaybetmiş bir araç.o fiyatlarada donanım olarak pek fazla bir şey sunmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: dentyılmaz
quote:
BENCE HR-V YERİNE BAŞKA ARAÇLAR DÜŞÜNÜN.güncelliğini kaybetmiş bir araç.o fiyatlarada donanım olarak pek fazla bir şey sunmuyor.
Hem 1.6 olacak, hem 9-10 litre yakacak hemde 25-26000 Lira olacak ( 2004-2006 Model)
Alternatif?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dentyılmaz
quote:
Hem 1.6 olacak, hem 9-10 litre yakacak hemde 25-26000 Lira olacak ( 2004-2006 Model)
Alternatif?
sahibinden arama yaparsan reno scenic(dizel),toyota verso,avensis,vosvos touran,golf,seat altea,opel zafira gibi aradığınız rakama çok alternatif var.
İçlerinden sadece Toyota'ya para veririm.Onda da 2005 Model ve üzeri otomatik benzinli aradığım fiyatlarda yok. Varsada 150.000km üzeri. Diğerlerine güvenip para vermem açıkcası ( Reno,Opel, vosvos,seat)
fordun bazı arabalarında ghıa arması var bu arma neyi gösteriyor.honda hrv.
quote:
Orijinalden alıntı: ***BSZ***
fordun bazı arabalarında ghıa arması var bu arma neyi gösteriyor.honda hrv.
Ghia en üst donanımlısı, Trend bir alt donanılı vs..
scenic II 1.5 dci Panoramik açılır tavanlısı öneririm. yedek parça sorunu yok teknolojik güvenli ekonomik
Öncelikle Honda HRV hakkındaki en gerçekçi yorumları yazacağımdan emin olabilirsin. Evin 3. arabası olarak yatırıyordum -gerçekten yatıyordu 5 yılda 20 bin km ki ben 1 yılda 90 bin km yapıyorum , yaptım bu sene- güzel devir çeviren ancak performans vermeyen bir araç . ağır kalıyor . sürekli devir istiyor o da sürekli çılgın yakıt demek oluyor . aracın içi çok demode . çirkin gerçekten . ve 5 yılda elimde kalan parçaları oldu (motor kaputu açma kolu var direksiyonun solunda , çektim elimde kaldı kardeşim . sol arka kapımın dış kulbu cıvık oldu afedersin . sallanıyor resmen allahtan açılmıyor keyife keder) . Aracın arazi aracı olduğuna görsen inanma hafif arazide bile diyor sana . korkuyorsun . Yüksek ve geniş bir Jazz diyebilirim . En fullünü bulsan bile sunroof tam açılmıyor , rüzgarlık gibi iş görüyor . (donanım öyle bozukluk değil)
artıları : +evde bir bayan varsa çok rahat ediyor +yüksekliği sayesinde her yere hakim olduğunuzu hissettiriyor +direksiyon tepkileri çok iyi
eksileri : -yaklaşık ondan yarım metre uzun corollam var , daha geniş dönüyor corolladan . HRV 4 metre corolla 4.5 metre -yakıt canavarı -üretimi doldu ancak sorun çıkartmayan bir araç
hoş gerçekten ben arabaya kötü baktım . öylece durdu tabi normaldir parçaları elimde kalması . senede 4 bin kilometre bile görmedi ve daha ilk servisine sokmadım aracı . düşün. üşendim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme