Şimdi Ara

FORD FOCUS COLLECTİON HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR LUTFEN BURAYA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni focus collection aldım..bildiiniz uzere mp3 calar yada mp3 player soketi yok bu donanımda..mp3 playeri nasıl kullanabilirim aracta??yada o soket ayrıca yaptırılabiliyormu??we fiyatı hakkında bilginiz warmı??

• Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
    Aracın sedan mı HB mi? Başka bir başlıkta 36.500'a aldığını ve
    Ghia fiyatınında 39.500 YTL olduğunu yazmışsın. Bu HB mi yoksa sedan fiyatı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 2 Aralık 2007; 20:05:24 >
  • Aux girişi 50 ytl ye serviste takılıyo diye duydum.Basit bişey zaten..Araç hayırlı olsun...
  • arac HB..ama satıcı 2sinide aynı fiyata wereceini soyledi HB daha genc işi durduğu icin onu tercih ettik..ii beklediğimden ucuzmus serwis pahalı olur diye dusunuodum ama ford serwisi hakkında pek bilgim yok acıkcası..herkese tesekkur daha iyisi sizlere..
  • Collection HB TDCİ de Collection Sedan TDCİ'de aynı fiyat 36.500 YTL
    Ghia HB TDCİ de Ghia Sedan TDCİ'de 39.500 YTL

Bayiler genelde Focus HB'yi sedandan 750-1000 YTL daha ucuza bırakırdı. Enterasan fiytı eşitlemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 2 Aralık 2007; 22:21:18 >
  • Ewt bencede enteresan.Çünkü bizim aracın ruhsatı aynı renk aynı model ghia sedanla karışmıştı.Yani motor ve şasi no sedanınki yazılmıştı.Bizde farketmez sedanı verin dedik 1000 ytl daha verin sedan verelim dedi.Babam da hadi lan ordan.Dedi adamda vermiyom o zaman dedi.Gitti 750 ytl ye yeni ruhsat çıkardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.