Bildirim
Ford focus I aracını en verimli nasıl kullanabilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Focus 1.6 da en uygunu 5 vites 90 km hızdır. Arabayı olabildiğince sakin kullanın. Ani hızlanmalar ve yavaşlamalardan olabildiğince kaçının. Motoru ıstmadan yola çıkmak faydalıdır. 3000 deviri geçirmeden vites atmaya özen gösterin. Bu dediklerimi yaparsanız tasarrufunuz olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 14 Haziran 2012; 15:52:36 > -
peki 4. viteste 90 5.viteste 110 la gidersek fazla mı yakar?ben normalde öyle yapıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: acr
Focus 1.6 da en uygunu 5 vites 90 km hızdır. Arabayı olabildiğince sakin kullanın. Ani hızlanmalar ve yavaşlamalardan olabildiğince kaçının. Motoru ıstmadan yola çıkmak faydalıdır. 3000 deviri geçirmeden vites atmaya özen gösterin. Bu dediklerimi yaparsanız tasarrufunuz olur.
peki 4. viteste 90 5.viteste 110 la gidersek fazla mı yakar?ben normalde öyle yapıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X