Şimdi Ara

Ford Focus Orjinal Teyp Hangi Ses formatında Cd Çalar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar,2006 Ford focus sedan araç sahibi oldum yaklaşık 1 ay kadar süre önce. Fakat kendi yazdığım cd/dvd müzikleri dinlemek istiyorum,hangi format ile hangi hız ile yazdırmam gerekiyor? bir de tavsiye ettiğiniz nero vb yazılımlar olursa çok sevinirim. Ayrıca cd ya da dvd kullanmak farkediyor mu ? Dün windows 7 nin yazıcısı ile bi dvd yazdım fakat teyp okumadı. Fakat elimde bulunan orjinal,bandrollü bir albümü sorunsuz çalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tengrielders

Merhabalar arkadaşlar,2006 Ford focus sedan araç sahibi oldum yaklaşık 1 ay kadar süre önce. Fakat kendi yazdığım cd/dvd müzikleri dinlemek istiyorum,hangi format ile hangi hız ile yazdırmam gerekiyor? bir de tavsiye ettiğiniz nero vb yazılımlar olursa çok sevinirim. Ayrıca cd ya da dvd kullanmak farkediyor mu ? Dün windows 7 nin yazıcısı ile bi dvd yazdım fakat teyp okumadı. Fakat elimde bulunan orjinal,bandrollü bir albümü sorunsuz çalıyor.

Windows media playerda yazdırmak istediğiniz şarkıları liste yapın. CD yi takın. Sağ üstteki bölümde cd yaz işareti var. Fakat 70 dk lık cd yapabilirsiniz sanırım. 20 şarkı falan eder oda. Zaten şarkıyı listeye attıkça kaç dk lık yer kaldığını yazar orda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek istediğim şu : ses cd'si mi yoksa veri cd'si mi yapmamız lazım ? ben dvd'e veri olarak kaydettim calıstırmadı
  • Ses cd si olacak track şeklinde yazdirilacak yani. Dvd calmaz 700 lük cd ye yazmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendi halinde -- 20 Eylül 2013; 14:01:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony teypler (2006'da sadece ghia donanımda var sanırım) mp3 cdsi de okuyor. 150 civarı şarkı atabiliyorsunuz.
  • Teşekkür ediyorum - denedikten sonra sonuç hakkında bilgi vereceğim. Tekrar teşekkürler
  • (Vermedi)
  • Konu hakkında bilgisi olan var mı mp3 formatında veri cdsi çalabiliyor mu? Sony müzik çalar mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.