Şimdi Ara

FORD Focus vs Opel Astra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İki arabanında yeni kasaları çok hoşuma gidiyor. Günlük en az 60 km yol yapacağımı hesaplayarak dizel almayı düşünüyorum. Max. 50.000 TL düşünüyorum.
    Siz ne dersiniz hangisini almalıyım? Kendime ait ilk arabam olacak. Benim gibi her iki aracı da daha önce test etmemiş birisi için karşılaştırma yapmak çok zor.

Fikirlerinizi rica ediyorum
    Tesekkurler

• ben astra classic kullanıyorum, motorundan vs. memnunum . aracımı servise götürdüğümde 20 yıllık egem 'in servis müdürü yeni astra ların kronik arızalarının olduğunu ve tanıdıklarına astra classic önerdiğini söyledi. Ama siz yeni astra alıcam derseniz zaten yeni ile eskinin motoru aynı ve motor hakkında söylenenlere takmayın. Bunu kullanıcısı olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

ben astra classic kullanıyorum, motorundan vs. memnunum . aracımı servise götürdüğümde 20 yıllık egem 'in servis müdürü yeni astra ların kronik arızalarının olduğunu ve tanıdıklarına astra classic önerdiğini söyledi. Ama siz yeni astra alıcam derseniz zaten yeni ile eskinin motoru aynı ve motor hakkında söylenenlere takmayın. Bunu kullanıcısı olarak söylüyorum.
    bilmiyorum performans beklentin nasıl ama biraz bekliyorsan bile...
    astra 1,3 95ps 190nm sinden mi?
    öyleyse kesinlikle focus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

bilmiyorum performans beklentin nasıl ama biraz bekliyorsan bile...
    astra 1,3 95ps 190nm sinden mi?
    öyleyse kesinlikle focus.

Alıntıları Göster
    günlük 60 km yola kesinlikle focus. astra yı dizel alırsanız araçtan soğursunuz turbo benzinli alırsanız araca aşık olursunuz oyüzden tek seçenek dizelse %1500 focus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

günlük 60 km yola kesinlikle focus. astra yı dizel alırsanız araçtan soğursunuz turbo benzinli alırsanız araca aşık olursunuz oyüzden tek seçenek dizelse %1500 focus.

Alıntıları Göster
    bencede focus çünkü motorunu kanıtlamış ve pişman olmassın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

bencede focus çünkü motorunu kanıtlamış ve pişman olmassın ...

Alıntıları Göster
    Aralarında Focusun performans üstünlüğü hariç uçuk farklar yok.. 3 aşşağı 5 yukarı aynı araçlar.

Ama ben olsam Motoru ve Bir nebze daha iyi Sürüş keyfi için Focusu tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

Aralarında Focusun performans üstünlüğü hariç uçuk farklar yok.. 3 aşşağı 5 yukarı aynı araçlar.

Ama ben olsam Motoru ve Bir nebze daha iyi Sürüş keyfi için Focusu tercih ederdim.

Alıntıları Göster
    bagaj sorun ise focusu ele bagajı yok.tasarım olarak yeni astra daha güzel.motor performans focus daha iyi.ikisinin de dezavantajları var ben alternatif bakardım ikisini de almazdım bu nedenlerden dolayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Skoda Octavia vs Megane
    2 ay önce açıldı
    Opel Astra K - Ford Focus Tercih
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

bagaj sorun ise focusu ele bagajı yok.tasarım olarak yeni astra daha güzel.motor performans focus daha iyi.ikisinin de dezavantajları var ben alternatif bakardım ikisini de almazdım bu nedenlerden dolayı.

Alıntıları Göster
    Focus'u öneririm ama Sony gelmeden de almazdım. Sanırım yakın zamanda Sony'li Focus'lar gelmeye başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

kesinlikle katılıyorumm
  • quote:

ben astra classic kullanıyorum, motorundan vs. memnunum . aracımı servise götürdüğümde 20 yıllık egem 'in servis müdürü yeni astra ların kronik arızalarının olduğunu ve tanıdıklarına astra classic önerdiğini söyledi. Ama siz yeni astra alıcam derseniz zaten yeni ile eskinin motoru aynı ve motor hakkında söylenenlere takmayın. Bunu kullanıcısı olarak söylüyorum.

astra classic in kronik sorunu yok muymuş
  • İkiside harika araçlar fakat günlük 60 km yapılacaksa dizel motor öneririm dizel oluncada doğal olarak tdci farkını ortaya koyar, Gerci turbo benzinli olacaksa yine focusun ecoboost motoru f/p olarak daha iyi görünüyor, servis yedek parça olarak da ford sanki daha iyi gibi. Bende aracımı almadan önce astra diye cok düşündüm fakat dizel şart olunca astraya güle güle dedim. İki aracda kullanıcısını üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

7 yıldır üretildiği için sorun çıkarma olasılığı daha az

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

7 yıldır üretildiği için sorun çıkarma olasılığı daha az

Alıntıları Göster
    Bende bugun aylardir arastirmalarim sonucunda golfe yazildim sana biraz aciklama yapabilirim.
    Oncelikle git araclari test et bu sana ilk onerim o oluur.
    opel astra cok guzel bende dusunuyordum ama ben dizel istiyordum. Astranin dizeli oldukca agir araba. 0 100 u yanlis hatirlamiyorsun 14,5 saniye. Araba guzel dicek laf yok ama dizel tercih edeceksen kesinlikle dusunme.
    Ford focus a gelince. Arabayi gercekten kalitesiz buldum. Test surusu yaptim ve hayal kirikligina ugradim. Yani konforlu bir araba suruyormusum dusuncesini vermedi bana. Ama dizelinin hizlanmasi oldukca iyi onu soyleyebilirim. Focus a gore astra daha konforlu bana gore.
    Karar sizin ama golfu de deneyin derim. Ayrca ben 1/6 dizel higline paketine yazildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1-1

Bende bugun aylardir arastirmalarim sonucunda golfe yazildim sana biraz aciklama yapabilirim.
    Oncelikle git araclari test et bu sana ilk onerim o oluur.
    opel astra cok guzel bende dusunuyordum ama ben dizel istiyordum. Astranin dizeli oldukca agir araba. 0 100 u yanlis hatirlamiyorsun 14,5 saniye. Araba guzel dicek laf yok ama dizel tercih edeceksen kesinlikle dusunme.
    Ford focus a gelince. Arabayi gercekten kalitesiz buldum. Test surusu yaptim ve hayal kirikligina ugradim. Yani konforlu bir araba suruyormusum dusuncesini vermedi bana. Ama dizelinin hizlanmasi oldukca iyi onu soyleyebilirim. Focus a gore astra daha konforlu bana gore.
    Karar sizin ama golfu de deneyin derim. Ayrca ben 1/6 dizel higline paketine yazildim.

Alıntıları Göster
    ikisinin arasında focus derim! alternatif olarak skoda octavia dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 10 Eylül 2011; 21:15:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mightywolf35

ikisinin arasında focus derim! alternatif olarak skoda octavia dizel

Alıntıları Göster
    focus güçlü ama sesli, astra güçsüz ses konusu daha tatminkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

Alıntıları Göster
    kuzenimde 1.6 dizel focus var bence her şeyiyle güzel bi araba öneririm. pişman olmazsınız
  • quote:

Son kasasının dizelini kullandım, gayet sessiz bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Son kasasının dizelini kullandım, gayet sessiz bir araba.

Alıntıları Göster
    takipteyim. bende ikisi arasında kararsızım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.1996

takipteyim. bende ikisi arasında kararsızım..

Alıntıları Göster
    Tasarım işçilik malzeme kalitesi olarak Astra derim.

Motor olarak Focus.

Yeni Astra'nın sürüşü ok keyifli çok iyi bir direksiyonu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Tasarım işçilik malzeme kalitesi olarak Astra derim.

Motor olarak Focus.

Yeni Astra'nın sürüşü ok keyifli çok iyi bir direksiyonu var.

Alıntıları Göster
    Motorundan dolayı Focus diyenlerdenim ben de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.