Şimdi Ara

Ford Focusun vasat bir araba olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 2. araç olarak 2015 de 0 km focus titanyum en fulu almıştım sedan 1.6 tdci şöyle yol tutuşu iyi bölye iyi dediler diğer aracımda astra 1.6 cdti 136 hp hatchback di, astradki yol tutuşu focusta kesinlikle bulamadım

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt

Zoruna gitti focus fanboyunun  

Gerçekler acıtır yapsak birsey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Zoruna gitti focus fanboyunun  

Gerçekler acıtır yapsak birsey yok

Banami dedin bunu bu üslupla bilmiyorum ama eğer dediysen ağzını toplar gerçeklerin nasıl acitacagini görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 5 Nisan 2021; 20:18:47 >
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt

O zaman sataşmadan yazacaksin

Varsa bildiğin yazarsin tartışırız çocuk gibi uzaktan uzaktan laf sokma yarisina girmeyeceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Ford zaten kaliteli değil ki. Fiatla aralarında sadece kapı fitil farkı dışında ciddi bi fark yok.
    Iki aracada binmemissindir gelmişin lafa bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2021 yılında Titanium donanim paketinde halojen far ve 20 yıllık analog gösterge ile satılmasına çok şaşırıyorum Focus'un

• Ford otomobillerinin yeri Renault un bir tık üzeri opel in ise Bir klasman altıdır

• A dan Z ye kronik sorunu bitmeyen Opel i Ford un onune koymak da enteresan...

• quatrros kullanıcısına yanıt

Otomotiv sektörünün bundan haberi var mı ?

• Focus kiralama şirketlerine çalışan bir model.

O kadar kiralama aracının arasında 330 bine focus almak tam ihaleye girmektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford gözümde sorunlu araç imajına sahiptir çevremde ford kullanan bir çok kişide arızalarından ve parça fiyatlarından dert yanıyor bende bir dönem ford sahibi oldum araç oturaklı ve konforlu ama elektronik alt yapısı sorunlu ford bu fiyat politikası ile daha çok kan kaybeder.

• Evet arkadaşlar şimdi zort mocus konusu açılmış anlatayım nasıl bir araba öncelikle mk3 ve mk3.5 kasasının dillere destan bir yol tutuşu vardır gerçektende yol tutuşu o dönemin en iyisi c segmentinde konfor rezildir abartmadan söylüyorum kütük gibi bir araç sırf yol tutuyor viraja 180 le girdim felan  demek için konforunuzdan bolca ödün verebilirsiniz iç hacim b segmenti ayarında içi çok daha dar rakibi jettaya octaviaya civice bakıyorum böyle bir şey yok içi ciddi anlamda dar onun dışında corollada 451 jettada 510 octaviada 568 litre ama mükemmel yol tutan focuscuk 421 litre  arka diz baş hacmi de cabası tipi de ayrıca mk3 kasanın hiç hoşuma gitmez

gel gelelim mk4 yeni olan kasa konforu mk3.5a göre ciddi derecede artmış daha rahat ediyorsun en azından... Yol tutuşu şu an güncel rakipleri olan civic ve octavia arasında pek fark kalmadı 2015 jetta golfde bağımsız olan süspansiyonumuz hop torsiyon oldu mk3.5 kasa focusun bağımsızdı bu nasıl bir mantık...

mk4 kasa 1.5 atmosferik 123 hp motoru ile bolca tüketim yapıp 1.0 octaviadan tokat yiyebilirsiniz  

en full diye geçen titanium donanım olan focusumuzun liste fiyatı 326.500  şimdi diyeceksiniz titanium dostum dolu araba fiyatı normal rakipleride bu civarda ... neyse 1.5 atmosferik 6 ileri otomatik focusumuzun müthiş donanımlarına bakalım şimdide

KUMAŞ KOLTUK

ARKADA KOL DAYAMA YOK

ARKADA HAVALANDIRMA ÇIKIŞI YOK

LED STOP YOK /2021 yılındayız

LED FAR YOK

ANALOG MÜTHİŞ MUAZZAM KADRANLAR VAR /HAYALET EKRANA GEREK DUYMAMIŞLAR AMA FORD MÜHENDİSLERİNİN VARDIR BİR BİLDİĞİ  saygılar dilerim...

• En başta linç yemiştim ama bilgili insanları son sayfa da gördüm çok şükür.

Hop abicim aç yolu engelli geliyor

aLırSıN foRD oLuRsUN loRD

• Aslında konuyu açan arkadaşın vasat bir araba söylemi bile focusun yeterli bir araba olduğunun göstergesi. Vasatın kelime anlamı "orta" dır, yani ne kötü ne de çok iyi arabadır focus.

Mk 3,5 sahibi olarak (bunan önce kendi aracım jetta/İ30/qashgai, şirket aracı megane/golf/octavia kullanmış birisi olarak) bana verdiği sürüş keyfini daha önce kullandığım hiçbir araçta bulamadım, yolcular da konfordan yana hiç şikayetçi olmadı, bu araca sahip olup da kötüleyen bir insan da hiç görmedim çevremde. Herkes gayet memnun.

• Arabanın her nesilinde hep böyle oluyor, önce biraz kötülerler sonra almak için kuyruğa girerler  

• Bugün arkadaşım Titanium dizel otomotiğini almış. (araçta ön cam ısıtma dahi var) Telaffuz edilen paralar inanılmaz. Bana fiyat çok aşırı fahiş geldi ancak biraz araştırmayla piyasadaki en ucuz dizel otomatik araçlardan biri olduğunu gördüm. Alana hayırlı olsun.

Araç gerçekten seri, tork ve yol tutuşu iyi ama gerisinde 350.000 tl civarı verilebilecek bir şey görmedim.

• Hiçbir araç fiyatında satılmıyor ki.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.