Ford fusion 1.4 Tdci comfort 2004 model bir araç alacağım. Bu bölümü takip ediyorum çok bilgili insana denk geldim. Tecrübenizden istifade etmek istiyorum lütfen yardımcı olun.
Aracın adı yazdığım gibi 2004 model Lpgli 210 000 km de ve 800 TL Lik hafif hasar kaydı var. Edindiğim bilgiler bunlar. Salı günü arabayı görmeye gideceğim. Sizce neleri sorayım? Bütçem 30 000- 33 000 TL civarı. 31 000 tl den alacağım. Dikkat etmem gereken birşey var mı? Veya bu aracın kronik sorunları var mı? Hem geniş konforlu. İzmit gibi yerde kullanacağım.
1.4 TDCI dizeldir, siz LPG yazmışsınız, yanlışınız olmasın?
Aracın geniş ve konforlu olduğuna eminmisiniz. kesin olarak konforsuzda. sadece tavan yüksek diye ferah hissettiriyor.
bunun dışında alınabilecek bir araba. aile ihtiyaçlarınızı her türlü görür. bagajı idealdir. görüş sürüş yüksek ve etrafı rahat görürsünüz. virajlarda taksi gibi yüksek hızlarda girmemek iyi olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: B.Avcı
1.4 TDCI dizeldir, siz LPG yazmışsınız, yanlışınız olmasın?
Ustadım yanlış yazmışım. LPG Lİ ARABA. SİZCE NASIL? 2006 MODEL RENO KANGO ALMAKTANSA bu model hoşuma gitti. Her ne olursa olsun sonuçta Ford alman malı
quote:
Orijinalden alıntı: Senkei
Aracın geniş ve konforlu olduğuna eminmisiniz. kesin olarak konforsuzda. sadece tavan yüksek diye ferah hissettiriyor.
bunun dışında alınabilecek bir araba. aile ihtiyaçlarınızı her türlü görür. bagajı idealdir. görüş sürüş yüksek ve etrafı rahat görürsünüz. virajlarda taksi gibi yüksek hızlarda girmemek iyi olacaktır.
Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Bi reno kango 2006 model ile kıyasladığımızda bunun avantajı daha fazla değil mi? Kiloloyum genişim az boyda var evliyim 2 çocuk var yani aile arabası olsun basit işlerde kullanayım istiyorum bazı yorumları okudum. Bu araçla 40 torba çimento taşıyan dahi olmuş. Yani başka nelere dikkat edeyim hocam
kangoo'nun amacı belli bunun belli. kango ile farkı en başta yakıt. fusion daha az yakacaktır. daha aile vari bir araç. kango ticari vergisi tüvü hız sınırı dezavantaj, virajlarda ve rüzgarlarda savrulur. 2005 kangomuz vardı oradan biliyorum. ancak tüp bagajdaysa size yer sıkıntısı yaşatabilir. renoya göre daha az masraf açar görüşündeyim. kalitesi falan daha iyidir. ihtiyaçlarınızı iyi şekilde görecektir diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Senkei
kangoo'nun amacı belli bunun belli. kango ile farkı en başta yakıt. fusion daha az yakacaktır. daha aile vari bir araç. kango ticari vergisi tüvü hız sınırı dezavantaj, virajlarda ve rüzgarlarda savrulur. 2005 kangomuz vardı oradan biliyorum. ancak tüp bagajdaysa size yer sıkıntısı yaşatabilir. renoya göre daha az masraf açar görüşündeyim. kalitesi falan daha iyidir. ihtiyaçlarınızı iyi şekilde görecektir diye düşünüyorum.
Üstadım 210 000 km de 16 yaşında olan bir araç için normal midir. Herkes km duyunca oha çokmuş diyorlar
Km normal umarım daha fazla değildir. Anladığım kadarıyla araçlarla pek ilginiz yok bana kalırsa araçtan anlayan biriyle gidin görmeye. Ekspertiz falan da yapılabilir motora şaseye falan bakılabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Muhammed04Kaya
Üstadım 210 000 km de 16 yaşında olan bir araç için normal midir. Herkes km duyunca oha çokmuş diyorlar
Alıntıları Göster
km normaldir. benim eski aracım 2013 modeldi ve 170 binde sattım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme