Bildirim
FORD KUGA NIN ŞANSI!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu arabayı 4x4 lerle kıyaslamak hksızlık olur bu arabaların kendine ait sınıfı var bi nevi küçük 4x4 diyebiliriz ve bence bu sınıftaki en başarılı tasarımlardan birisi -
fiyat onemli iste... Var mi fiyatiyla ilgili bi bilgisi olan?? -
öncelikle 2.0 tdci dizel motorlu olması vergi yükü doğurduğu için. satışlar 1.6lara göre 1.5kat daha yavaş yürüyecektir.
ağustos ayında rakibi olan tiguanda çıkacağı ve tiguan'ın motorlarıda 1.6 (aşırı beslemeli TSİ) dan başlayacağı için biraz kuga 2. planda kalacaktır.
dış ve iç tasarım yönünden tiguandan daha iyi bir araç olduğu kesin.
bu crossover modellerini firmalar ne kadar iyi tanıtırlarsa geniş kitlelere, daha iyi satış performansı yakalayacaklardır. ama ön plana çıkaramazlar ise passat vs. kullanıcıları yine fazla rağbet etmeyeceklerdir. 5 ay sonra ne olacağı anlaşılır.. her iki aracında ama tiguan hem volswagen olduğu tanaındığı için birde 1.6 olduğu için daha fazla satacaktır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 22 Kasım 2007; 14:09:21 > -
biraz arastirdim google'dan avrupada 28000 euro, ingilterede hemen hemen 20000 pound civarinda satilmasi bekleniyo, turkiyeyi zaten dusunmek bile istemiyorm vergiler yuzunden... Nissan Qashai varken cok satmaz bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 22 Kasım 2007; 14:32:16 > -
zaten vergiler yüzünden insanlar doğru düzgün arabaya alıp binemiyorlar -
bence çok tutulur. -
artık ülkemizin abuk sabuk vergi sistemini değiştirmesi lazım motor hacmine göre yapılan vergi sistemi en büyük adaletsizlikdir avrupada vergi emisyon değerlerine göre alınır artık bizi yönetenlerde bi uyansada bunu yapsa madem avrupalı olma yolunda gidiyoruz ozaman bu vergi sistemi nedir motor hacmine göre vergi ödeme şekli geri kalmış ülkelere göre bişeydir..
1.3 litre mazda rx8 motoru ile 3.6 litre porsche 911 turbo motorunun nerdeyse aynı emisyon değerine sahip ama vergi vermeye sıra geldimi 1.3 motor daha az ödüyor hayır efendim böyle bir sistem olmaz eğer aynı emisyon değeri varsa motor hacmi ne olursa olsun aynı vergi alınmalı ve aynı hacimde dizel motorlar benzinliye göre daha az emisyon oranına sahipken aynı vergi veriyor bu adaletsizliği kaldırmak lazım motorları vergi bazında sınıflandırmak yerine emisyon değerlerini baz alıp bir sınıf konmalı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 23 Kasım 2007; 17:33:54 >
-
ismini beğenmedim -
mondeoya bakmak için ford bayisine gittigimde bu arac gelirse asırı derecede pahalı olur ve satmaz demişti bana kesinlikle fiyatı iyi donanımlı olanları 100 150 arası olur görürsünüz bak...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkaaan06 -- 24 Kasım 2007; 23:46:41 > -
quote:
Orjinalden alıntı: volkaaan06
mondeoya bakmak için ford bayisine gittigimde bu arac gelirse asırı derecede pahalı olur ve satmaz demişti bana kesinlikle fiyatı iyi donanımlı olanları 100 150 gibi olur görürsünüz bak...
Sende uçtun be kardeşim biraz yavaş olsun olsun 90.000ytl olsun yani ne kadar olacak -
Bence şık bi araba beğendim. -
quote:
Orjinalden alıntı: LİTEON
quote:
mondeoya bakmak için ford bayisine gittigimde bu arac gelirse asırı derecede pahalı olur ve satmaz demişti bana kesinlikle fiyatı iyi donanımlı olanları 100 150 gibi olur görürsünüz bak...
Sende uçtun be kardeşim biraz yavaş olsun olsun 90.000ytl olsun yani ne kadar olacak
vala bilemicem arkadasım ama benim tahminim öle gelince görürüz artık yani full modeli 100 120 gibi bişi olur die tahmin ediyorum... -
senin bahsettiğin fiyat demek vw toureg modeline rakip olmak demek kuga okadar lüx sınıf bir suv değil bana göre rakipleri orta fiyatlardaki captiva, sorento gibi araçlar olur toyota rav4..
quote:
-
quote:
Orjinalden alıntı: volkan_kolay
senin bahsettiğin fiyat demek vw toureg modeline rakip olmak demek kuga okadar lüx sınıf bir suv değil bana göre rakipleri orta fiyatlardaki captiva, sorento gibi araçlar olur toyota rav4..
quote:
ben öle düsünüorum gelince görürüz zaten 100 150 arası dedim bu fiyat 110 120 de demek oluo yanii.ayrıca en ii donanımlısıda dedim bulur ofiyatı -
70-80 olursa çok satar -
nitroyla aynı sınıf dimi bu? -
antara ne ise buda aynı fiyatlarda olur . sebebi ise avrupada antarafiyatları ilebunun aşşağı yukarı aynı olması . belki antaradan biraz ucuz olabilir . -
quote:
quote:
quote:
ben öle düsünüorum gelince görürüz zaten 100 150 arası dedim bu fiyat 110 120 de demek oluo yanii.ayrıca en ii donanımlısıda dedim bulur ofiyatı
Bu aracın fiyatı 2.0 dizel motor ile olsun 70 milyar.
full olsun 80.
110-120 nerden çıktı.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
quote:
quote:
quote:
ben öle düsünüorum gelince görürüz zaten 100 150 arası dedim bu fiyat 110 120 de demek oluo yanii.ayrıca en ii donanımlısıda dedim bulur ofiyatı
Bu aracın fiyatı 2.0 dizel motor ile olsun 70 milyar.
full olsun 80.
110-120 nerden çıktı.
Demekki cıkıyomus ben öle düsünüyorum 80 e peynir ekmek gibi gider bu arac ama daha yüksek olcak bence...
Benzer içerikler
- kia sportage neden tutulmuyor
- mercedes b 180 yorum
- mazda lantis 1.8
- en iyi panelvan araçlar
- renault scenic yorum
- en az yakan arabalar
- togg satış rakamları
- sıfır araba fiyatları
- byd 2025
- byd han 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X