Şimdi Ara

Ford Mondeo MK5 1.5 Ecoboost alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamünaleyküm öncelikle foruma yeni katıldım . Şuan 2012 model Insignia aracım var 2.0 CDTI otomatik 230 bine geldiği için satıyorum elimde ortalama 400 bin TL kadar bir para var ve yeni Mondeo çok ilgimi çekiyor .
    Bir tanıdığım da var 2015 1.5 ecoboost otomatik sanruff lu nakit ihtiyacı var 340 bin TL civarına verecek bu aracı araştırırken dinamik LED far olmayanı almayın demiş herkes bu kadar uçurum varmı arada led paket olanlar 420 bin TL civarı çünkü eksikliğini çok hisseder miyim ve yeni Mondeo hakkında yorumlarınızı merak ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• o kadar üst verilecek bir özellik değil
    motoru sanzimani iyi kontrol ettir,mümkünse yetkili serviste eksper yaptır temiz buldun al geç güzel araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Çoğu forumda yok olmazsa olmaz yok hiç aydınlatıyor falan denmiş o yüzden tereddüt ettim teşekkürler yanıtınız için

• Cagataybgg C kullanıcısına yanıt

takılmayın böyle şeylere.hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • km yüksek değilse 340bin çok uygun gibi. c segmentler o para.

• Dinamik led olmayanlarda siz camdan el feneri tutmanız gerekiyor, o kadar kötü aydınlatması…

Şaka bir yana bizim millet vur deyince öldürür. Araç temiz ve hele bir de km düşükse alınır mis gibi de binilir. Mondeo güzel araçtır. Dinamik led olmasın mercekli far ve xenon da gayet yeterli bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 340 bine alıp Tarcanlara götüründe video çıksın hocam izleriz. O araç temiz olsa zaten o paranın 20-30 bin üstünü vavacars verir dikkat edin. Temiz yazılan araçların vavacarsa satış sorugusunu yapıyorum 30 bin üstünü ödüyorlar buradan temiz olmadığını anlıyorum. Dikkat edin.

Araç alınır mı sorusuna cevabım evet fakat o paraya temiz bir şey beklemeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford fiesta 1.4 tdci ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 lt den aşşağı yakması imkansız bu devirde km de 2 TL ocağa incir ağacını diktirir

• Km si 120 binde hatasız siyah sanrufflu artı olarak bide anahtarsız giriş var araç tamamen otokoç bakımlı dayım firmasında çalışan bir birim yöneticisine sıfır olarak almıştı sıfır Passat almışlar o yüzden bana dedi sen al diye bu paralara yoksa alamam tabiki 3 ay sonra evleniyorum şu ara şu dönümde yaş tahtaya basmam yoksa :) teşekkürler yinede temkinli olmak lazım tabiki haklısınız

• Code140 kullanıcısına yanıt
    Yakıt kısmı evet gözümü korkuyor zaten şuanki insigniada 8 litre civarı yakıyor kendimi aslan besleyen yemini düşünmez olarak avutuyorum yoksa bu paraya ancak clioya binebilirim

• Cagataybgg C kullanıcısına yanıt

Hocam söylendiği gibiyse hiç farına marına bakmayın download edin gitsin  

• İnşallah bayram sonrası alayım o zaman teşekkürler herkese

• merhabalar konu disi olmadigi icin sormak istiyorum.
    2008 model 2.0 tdci otomatik mondeo dusunuyorum

150 ila 170 bin arasinda sari site de 280 bin km ve uzeri mondeo lar var tabii hasar kayitli.

bu modellerde kronik sorunlar varmi

• MMX 166 kullanıcısına yanıt
    300.000 km'de ağır hasar kayıtlı dizel aracın kendisi kronik sorundur zaten hocam.

• Araba titanyum paketse 410-420 bin ederi var hocam.. Siz 340 bine alacaksanız bedavadan biraz pahalı oluyor.. 😃 Bence beklemeniz hata..

• Code140 kullanıcısına yanıt

ocağa incir ağacını dikmeyen araç mı kaldı hocam  

• Cryin kullanıcısına yanıt
    Bu olmasın diye düşünüp duruyorum 1.6 TDI passatmı alsam diyorum param trend e falan yetiyor elentra alayım diyorum oda tam kafama oturmadı bilemedim Mondeo yakıt konusunda gözümü çok korkutuyor

• tekrar merhaba.
    mondeo nun 2007 ile 2010 yillari arasinda 2 litre 130 beygir dizel unitelerde hangi sanzumani kullandi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.