Şimdi Ara

Ford Mustang ile Shelby Arasındaki Fark Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette kabataslak bir araştırma yaptım fakat bişey bulamadım.Tasarım gözlemlediğim aynı fakat neden farklı amblem ve adlandırma kullanılmış?Bunu bilen birisi beni aydınlatırsa memnun olurum

• Mustang:4 serisi
    Shelby:M4
  • mustang , pony car'dır. Halkın erişebileceği ucuz, basit spor araba. Mesela amerikada 25 bin dolardan başlar.

shelby muscle car'dır. Daha şişkin çamurluklar daha güçlü motor/performans daha iyi yol tutuş. Daha yüksek fiyat. Shelby şu an 44bin dolardan başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

mustang , pony car'dır. Halkın erişebileceği ucuz, basit spor araba. Mesela amerikada 25 bin dolardan başlar.

shelby muscle car'dır. Daha şişkin çamurluklar daha güçlü motor/performans daha iyi yol tutuş. Daha yüksek fiyat. Shelby şu an 44bin dolardan başlıyor.

44 de ucuzmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

mustang , pony car'dır. Halkın erişebileceği ucuz, basit spor araba. Mesela amerikada 25 bin dolardan başlar.

44 de ucuzmuş.

Pardon ya 44 değil 49bin dolar GT 350. 5,2 litre V8 var 526 bg olması lazım. Bunun bir de R versiyonu var. Onda magne ride süspansiyon ve karbon alaşım jant var o da 62 bin dolardan başlıyor. Onlarda da 2-3 bin ekleniyor sanırım. Ruhsat muhsat taşıma kısaca GT350 51 bin dolar, GT350R 64 bin dolardan başlıyor diyebiliriz.

Yeri gelmişken bu da GT350R ın videosu

• Shelby başlarda AC cobra modeli ile ün salmış bir ingiliz markası idi, Ford Shelby yi satın aldıktan sonra SVT bölümüne ( spor araçlar bölümüne ) dahil etti ve Bu ismi daha güçlü olan modellerinde kullanmaya başladı. Özetle Shelby standart modellerden daha güçlüdür.

basit bir örnek ile BMW M , Mercedes AMG gibi...
  • Allahınızı severseniz şöyle 30 40 bin dolar falan yazmayın şunları ya. günaha giriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.