|
Bildirim
Koç grubu devletten destek almadan hatta devletin kösteğine rağmen kendi imkanlarıyla yapıyor. Devletin kanalizasyon hortumu bağladığı mübarekler ne üretiyor merak ediyorum.
|
Cevat Akşit hoca nin oğlu Mahmut Akşit mübarek Türkiye'nin ilk jet motorunu yapıyor tei nin basındaki isim, Ethem Sancak tank yapiyor, ufak damat Bayraktar dünyada sayılı sihalardan yapıyor. Sayayim mi daha.
|
Yerli üretim bizim işimiz devam.
|
O tankın prototibini Ethem sancak değil otokar yaptı. Sancak otokarın veri paketini aldığı halde teknik olarak yapamayınca almanlardan, maddi olarak yapamayınca da katarlıları ortak aldı. Fabrikayı da tsk verdi.
İhale otokara verilse suriyeye 60 model ikinci el amerikan tanklarıyla değil altayla girerdik. |
s400 nıye yapılmadı hocam alındıgı fıyata 50 katı kadar fazla uretecek fabrıka yapılabılırdı
|
türkiyede parasını ar-ge ye yatıran nadir holdinglerden biri koç. keşke altay tankının üretimini de koça bıraksalardı. zaten tasarımını yaptılar koskoca proje için üçe beşe bakılmasını anlayamıyorum
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 29 Temmuz 2019; 3:31:2 > |
|
|
|
|
|
|