|
Ford Otosan, yeni nesil Courier'nin seri üretimine başlıyor
-
-
Ford binek araç işinde ne kadar başarısızsa ticari araç işinde de o kadar başarılı . Yeni courier gerçekten çok güzel görünüyor. Ticari araç olmasa benim bile alasım geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Connectin aynisi olmus bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vallaha ford bu ticari araç olayini bence çok güzel yapıyor. Gayette güzel olmuş 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Land rover havası var çok beğendim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel ağır bir havası olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ön tampon, Ön panjur ve Farlar haricinde kalanı önceki nesil Doblo...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Partikül sıkıntısı, yağ çoğaltma sorunu olacaksa hiç üretilmesin
-
hani Türk Lirasına değer kaybettirince yani doları 8den 18e
çıkarınca ihracat rekoru kırıp ekonomi uçacaktı. Honda fabrikayı kapattı,
VW fabrika açmaktan vazgeçti. önce doblo şimdi de courier başka ülkelerde üretilecek..
gelecek karanlık.......
-
Senelerce Ford minibüslerı aynı tasarımda yapmak tembellık değilmi.Bence Almanlardan, İtalyanlar dan, Fransızlar dan oldukça gerideler.Tasarımlarını, teknolojilerını Volvolan,Mercedeslen kıyaslıyaçaksın.
-
Çok güzel araba Ford ta çalışıyorum çok gördüm ama işte Otosan da çalışmamıza rağmen alamıyoruz
-
Canım vatanımız dururken ne diye başka ülkeye yatırım yapıyorsunuz?
-
Türkiye çokmu güvensiz bir ülkeki yatırımınızı Romanya ya yapmışsınız Ülkemin ekmeğini yiyip Roman yaya yatırım yapmak ancak Koç gurubuna yakışır yazık olmuş onca yatırıma önce ülkemizin insanına iş aş verinki size Bravo diyelim
-
Üretimin Romanya'ya kaldırılması kötü olmuş.
Doblo gitti, Transit Courier gitti. Ne kaldı? Stellantis'in ticari araçları gelecek diyor ama onlar Doblo ve Courier'nin yerini tutacak mı belirsiz.
Üstelik Egea'nın da 2025'ten sonra ne olacağı belirsiz durumda. Yeni bir versiyon gelmezse Koç binek işini tamamen bitirmiş olur.
Oyak Renault güzel hamleler yapıyor. Yeni Clio ve Yeni Colt'un yanı sıra yeni Dacia Duster'ı da Bursa'da üretecek. Fiat'ın cevap vermesi gerekecek. Bakalım Egea'nın yenisi mi gelecek yoksa yeni bir başka Stellantis modeli mi üretilecek bilmiyorum.
Çinlilerin eli kulağında 2-3 yıla kalmaz Chery ve BYD Türkiye'deki yatırımını açıklar.
-
Türkiye'de üretilen arabaların kaliteleri ortada, hepsinde fahiş montaj hataları, boya hataları oluyor. Yalıtıma girmiyorum bile.
Renault'un Türkiye üretim Clio ve Megane'leri çöp, Fransa'da üretilen Zoe, Megane'den kat kat kaliteli her anlamda.
-
Ford Focus efsanesi ve zamanında Passat ile rekabet eden ve iyide bir aılcı kitlesi olan Mondeo modellerinin resmen içine etti.
Eskiden bir tabir vardı " Alırsın Ford olursun Lord "diye şimdi ise " Alırsın Ford olursun Mort " deniliyor.
Binek otomobiller yerine Ticari ve Pickup modellerine ağırlık vermeye başladı Avrupa'da .Hatta sanırım Güney Afrika'da rakibi Volkswagen ile ortak Pickup üreteceklermiş.
Sonuç olarak bence ülkemizde yıllar içersinde Ford epey bir hayran ve alıcı kitlesi kaybetti maalesef..!
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Vallaha ford bu ticari araç olayini bence çok güzel yapıyor. Gayette güzel olmuş 👍
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X