Şimdi Ara

FORD RANGER Mİ SSANGYONG ACTYON SPORTS mu (resimli)L200 de EKLENDİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
5
Favori
201.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu başlık birkaç saatliğine kilitli kalmış 5 ve 6. sayfalardaki kimi iletiler gereksizlikleri ve seviyeyi düşürdüklerinden ötürü kaldırılmıştır.
    biz l200 sahipleride bu başlık altındaki yaşam süremizi tamamlamış bulunmaktayız. sizlere iyi muhabbetler diliyoruz.
  • SİZ BU İŞİN BÖYLE OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORSUNUZ GEREKSİZ YAZIDAN DOLAYI SAYFA SİLİNECEĞİNİ KESİNLİKLE SANMIYORUM YOKSA FORUMUN YARISI SİLİNİRDİ SEVİYESİZ HAKARET İÇEREN YAZI VARSA ONU ANLARIM BU DURUMDA DA YAZININ FAİLİNİN UZAKLAŞTIRILMASI DOĞRU DEĞİL Mİ YANİ KANAL KAPATILACAĞINA PROGRAM YAYINDAN KALKSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiyali -- 1 Eylül 2008; 12:40:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: orgasmatron-

Cadillac Escalade SUT

arkadaşlar umarım uzun çabalarım sonuçunda sizlere doğru bilgiyi aktarabilmişimdir Türkiye'de satışa sunulan tek SUT araç ACTYON SPORT tur kendisi pick up olarak adlandırılarak yanlış bir katagoride başka katogorinin araçları ile kıyas edilmektedir ..

prosche ya da ferrarinin dacarda yarıştığını gördünüz mü ? hayır göremeyeceğiz de yapılış amaçları o değil

FORD RANGER Mİ  SSANGYONG ACTYON SPORTS  mu (resimli)L200 de EKLENDİ

porsche yi dakar da gören görmüş 1984 ve 1986 şampiyonu oluyor kendisi...

bu arada diğer dediklerine katılıyorum, yük taşıma amacı yok ise gidip l200 veya navara almanın veya alıp sonra arkasını kontrol etmek için arkaya ağırlık atmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. ayrıca actyonların içi -tamamen subjectif olacak ama- l 200 den daha başarılı ve kalite hissi daha yüksek.

bu arada özellikle kuzey avrupa ülkelerinde ssangyong oldukça iyi satan marka, yani türkiye de denetim az vs diye gelip bizim pazarı kısa ömürlü-düşük güvenlikli ürünlere düşük fiyatlar sunarak manipüle edip sonra kaçacak bir marka değil, öyle olsa insana ve insan sağlığına en büyük değeri veren isveç-danimarka gibi ülkelere girmeleri hayal olurdu.

son olarak autoshow'un internet sitesinde ssangyongların 10 sene önce çıkardığı modellerin testleri var, kuşkusu olanlar okurlarsa o tarihte, yani şimdiye göre çok daha yeni olan bir firmanın ürünlerinin bile zamanının rakipleriyle ne kadar denk, hatta kimi yönlriyle üstün olduğunu görürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 1 Eylül 2008; 15:16:51 >

• yazıların neden silindiğini tahmin ediyorum

bende noterde arkadaşlara daha karpuz kesecektik ama gitmişler sabah itibariyle ...

sahsuvaroğullarında aradılar araç nasıl vs diye soruyorlar arkaya bagaja su girmesi haricinde sıkıntım yok dedim bayii hemen arayıp gelin baktıralım dedi ilgi alaka iyi

serviste de ufak bir silikon operasyonu ile olay tamam artık araçımın kasasına da su girmiyor ..

memnun kaldım .. 5000 servisi sonuçlarını da paylaşıcağım iyi sürüşler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProntoBasso

bu başlık birkaç saatliğine kilitli kalmış 5 ve 6. sayfalardaki kimi iletiler gereksizlikleri ve seviyeyi düşürdüklerinden ötürü kaldırılmıştır.
    biz l200 sahipleride bu başlık altındaki yaşam süremizi tamamlamış bulunmaktayız. sizlere iyi muhabbetler diliyoruz.
    arzunuz bilir biz sizden rahatsız değildik, değerli yorumlarınızı bekliyoruz eğer burada bir daha yazmayacağım diyorsanız diğer l 200 sahibi arkadaşları lütfen etkilemeyin

• benim çok hoşuma gitti sizler de görün istedim şimdi halftopu da bedava 4x2 otomatik 37 ye bırakıyorlar aşağıdaki 18" benim fiyatını verdiğim16"

• bendeki bunun 16 cantlı olanı gümüş grisi artık antenleri kopekbalığı yüzgeci şeklinde
  • quote:

bendeki bunun 16 cantlı olanı gümüş grisi artık antenleri kopekbalığı yüzgeci şeklinde

resim 2007 olabilir sizin halftopta da ax7 amblemi var mı ben bugün bayide aynısından gördüm siyah renkliydi süperdi galiba halftoplar da çeşit çeşit
  • var burda dikkat edilecek husus iki adet bu tipte halftop var

bunlardan mandalları dısardan goruken kalitesiz olan daha ucuz mandalı altta saklı olup arka camı boğmayan daha kaliteli olan yani bendeki arkasında halftop yazmayanlardan ..

fakat duyduguma gore arka halftop kampanyası anlamsızca bitirilmiş ve verdikleri halftoplar ilk bahsettiklerimden
  • Aşağıda resimlerini verdiğim kasa kapağı artık yerli üretim olarakta yapılıyor. Biz firma olarak bu kapakların satışını yapıyoruz. Orjinalinden hiçbir farkı yok üstelikte ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter1 -- 1 Eylül 2008; 17:56:52 >

• dexter hocam bu half top diğerine göre bi nebze kalitesiz olan yanlış half topu kopya etmişiniz ...

bu tip halftop arka camı çok boğuyor menteşeleri dışardan gözüküyor ve tahminimce içerden de açılmıyor .. bu tahmin ..

buna benzeyip arka çamı daha az boğan menteşeleri içerden gözükmeyen içerden de bağladıkları vakit yandaki boştaki esp düğmesine basınca açılabilen bir half top var onu kopyalayın bence

iki half top arasındaki ilk bakışta fark edilecek farklılık birinin anahtar deliği tam ortada daha kaliteli olanın anahtar deliği benim bahsettiğimin ortada değil sağ yan tarafta artı halftop açıldığı zaman içeride kapakta 2 adet sele var ve ışık kapağa monteli
  • Sayın orgasmatron- arkadaşım,

Öncelilke kasa kapağını kopyalayan biz değiliz. Başka bir firma yapmış Biz sadece pazarlamasını yapıyoruz. Modeline gelince Kore'de çok değişik kasa kapağı var ve her kapağın özellikleri birbirinde farklı. elbette her kapağın özellikleri birbirlerinde fakrlıdır. Bu sebeple müşteriler özellikle ucuz olan kapağı alma yönünde hareket ediyorlar.Orjinal kapak ile yerli kapak arasında neredeyse 1000 ytl lik fiyat farkı var ..

Söylediğiniz kapak evet çok güzel ama imalatçı bu kapağı yapmış :)

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter1 -- 3 Eylül 2008; 9:31:05 >
  • sayın dexter hocam kaç kuruş yerlileri bilginiz var mı ?
  • halftop değilde full top satılıyor mu ? yerli?
  • Half top dediğimiz kapak = camsız olan düz kapaktır. Yukarıda kırmız arabadaki kapaktır. Yerli olanın fiyatı = 2000 ytl'dir. BOYASIZDIR..!!!

Hard top dediğimiz kapak ise camlı kapaktır. Orjinaldir Kore malıdır ve siyah boyalıdır. Ürünün fiyatı = 3000 ytl'dir. Ürün resmi aşağıdadır.

• Bu arada arkadaşlar. Burası forum sitesi , buradan reklam yapıyor gibi oluyor. Ancak biz Ssangyong araçlarının orjinal aksesuarlarını ithal ediyoruz ve satışını gerçekleştiriyoruz. İlgilenen arkadaşlar olursa bana özel den PM atabilirler. Kendilerine yardımcı olabilirim.

saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter1 -- 4 Eylül 2008; 15:47:26 >
  • dexter hocam reklam falan olmuyor tüketici fiyatlar konusunda bilgi sahibi oluyo bu sitenin de amacı bu değilmi neyi nerde bulurum?

bana garip gelmişti aldığım half top hard toptan pahalı idi ...

ikiside kore malı aynı marka fakat half top daha pahalıydı ilginç ...
  • mesela metallicanın son albümü bomba olmuş bu reklam oluyorsa olsun seviyorum ülen bu adamları
  • quote:

mesela metallicanın son albümü bomba olmuş bu reklam oluyorsa olsun seviyorum ülen bu adamları

• Beyler reklam oluyor deyişimi sanırım yanlış anladınız.

Biz tabiki tüketicileri bilgilendiriyoruz. Forum sitelerinde reklam yapmak yasak falan dedikleri için öyle söyledim. Yoksa tabiki bana Ssangyong aksesuaları ile ilgili merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.