Şimdi Ara

ford ranger ses-görüntü sistemi yardım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, biraz önce 4x2 XLT otomatik versiyonu için ön ödemeyi yaptım, Aralık sonu gibi araç gelecekmiş.
    merak ettiğim bir şey var;
    kenwood kvt 725 (veya benzeri, tam karar vermedim) gibi bir sistemin, aracın ön konsoluna uyup uymayacağı konusunda fikri olan var mı, ya da başka bir tavsiyesi olan... ???

• kardeş konsola uymasada uydururlar dert etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2_Fun

kardeş konsola uymasada uydururlar dert etme

• aracın konsolu çok farklı bir yapmışlar bence kesinlikle sığmaz sığdırsalarda araıcın teyp bulunan konsolda çok oynamaları lazım ama bence değmez taktırdığına
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOSPHORUS

aracın konsolu çok farklı bir yapmışlar bence kesinlikle sığmaz sığdırsalarda araıcın teyp bulunan konsolda çok oynamaları lazım ama bence değmez taktırdığına

kardeş istediği kadar farklı konsol olsun bi çerçeve bulması sorun olcak ama büyük sistemcilerde bulursun çerçeveyi bulduğun an biter herşey bence ranger gibi bi araca çok yakışır böyle bir cihaz düşünsenize dağın başına çıkmışınız şehir ayaklarınızın altında siz açmış dvd izliyonuz birde şu var araç teyptedi bazı kullanımları yitirir(direksiyondan kumanda filan gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2_Fun -- 26 Kasım 2007; 16:31:22 >
  • üzerinde bulunan orjinal cihaz çıkıyor yerine plastikten bir cerceve var o takılıyor servisinde de bulabilirsin o parçayı o şekilde oluyor
  • arkadaş çerçeveyi bulabildinmi? aynndan bende düşünüyorum veya büyüklerden gps lisini!
  • Konuyu hortlatma
  • ne alaka yaa.. 1500-2000 ytl lik gpsi olan kaliteli bir navigasyon sistemi almak istiyorum.
  • :) moda olmuş bu hortlatma olayı. bi tanede ben hortlatacam :D hemde en eskisinden
  • konu hortlamış
  • XİVA tarihlere dikkat et eğer navigasyon alıcaksan git yeni konu aç
  • teyp çerçevesi bulamayanla aşağıdaki siteden temin edebilirler
    http://urun.gittigidiyor.com/FORD-RANGER-YENI-KASA-DOUBLE-CERCEVESI_W0QQidZZ30568064

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.