Şimdi Ara

Ford TAUNUS almak istiyoruum yardıım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öğrenciyim uygun fiyata temiz bir ford taunus almak istiyorum.FORD TAUNUSU bilen kullanan arkadaşlar değerli bilgilerini görüşlerini önerilerini benimlen paylaşırlarsa sevinirim

• amcam yıllardır taunus kullanıyor.Yaşına göre çok konforlu güzel bir araba.Klimalkı alacaksan iyice deneyerek al.genelde klimalarında sorun oluyor.
  • Sana tavsiyem. 2.0 GLS veya 2.0 GTS almandır.

2.0 GLS olanlar bildiğim kadarıyla 86-90 arası üretildiler. Klimalı ve otomatik vites olanları da var.

2.0 GTS olanlar 90-93 arası üretildiler. Aynı özellikleri barındırır. 2.0 GLS'den farkı farları, ön göğüs(BMW göğüste denir)

1.6 olanlarda tam emin olmamakla beraber klima olmadığını hatta çoğunda hidrolik direksiyon olmadığını biliyorum. Direksiyonu kas yaptıracak türdendir... Yukarıda bahsettiğim modellerde hidrolik direksiyon vardır...
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.peki çok masraflı bi arabamıdır ? yani zart zurt tamirciye götürmem gerekir mi ? bu benim için çok önemli
  • Taunus tamamen şans işidir. Temiz bir taunus denk gelirse ve ilk aldığında düzgün bir bakım yapıtırırsan güzelce kullanırsın. Ama hasta bir taunusa denk gelirken sana resmen isyan ettirir.

Öğrenci olduğunuz için taunus'u dikkatli kullanmalısınız. Bundan kastım şu, ışıklarda, kampüste v.s. yarışmak, drag yapmak, show yapmak isteyenler karşısında sakin durmalı, taunus'u genç arabalar gibi hırpalamamalısınız. Taunus heyecanı sevmez. Ayrıca yakıtı biraz yüksek denecek kadar vardır.

Frenleri sizi yanıltabilir. Normalde iyi sayılabilecek frenler çabuk kızaklamaya meyilli ve o ağırlıktaki bir araç kızakladığı anda işler karışabilir.

Fakat uzun yolda inanılmaz yolculuklar yapabilirsiniz. Süspansiyonları çok iyidir. Çok iyi araştırıp, mutlaka bu araçla ilgili tecrübeli birilerine kontrol ettirip, motor, yürüyen aksam konusunda uzman ustalardan onay alıp öyle almak gerekir. Dedim ya, şans işi temizini bulmak.

İnşallah bulursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.