Şimdi Ara

ford transit destek kredili anahtar teslim fiyatı ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba.daha önceden sıfır araç almadım.ford transit almayı düşünüyorum ancak aradaki fiyat farkını anlayamadım.

aklımdaki modeller 350m ve 350l.mesela 350m nin anahtar teslim fiyatı 81.240 tl iken neden destek kredili fiyatı 69.225 tl.bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 21 Ekim 2015; 12:03:09 >

• Boyle bir araba alsak is yapabilir miyiz? Mesela dukkanimiz yok. Ne is yapilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Boyle bir araba alsak is yapabilir miyiz? Mesela dukkanimiz yok. Ne is yapilir?

transit panelvanla anca seyyar büfe falan açarsın.transit minibusle de taşımacılık falan yaparsın diye düşünüyorum.
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    O zaman belli bir isin olunca mantikli. Onun disinda pek is yapmaz saniyorum. Zaman zaman dusunuyorum minibus veya van alsak calisabilir miyiz diye. Hayat zor her seyi dusunuyor insan.

• Kampanya işte. Indirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

merhaba.daha önceden sıfır araç almadım.ford transit almayı düşünüyorum ancak aradaki fiyat farkını anlayamadım.

aklımdaki modeller 350m ve 350l.mesela 350m nin anahtar teslim fiyatı 81.240 tl iken neden destek kredili fiyatı 69.225 tl.bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Şimdi arabanın 81 oluşu yalan. yani güya fiyat 81miş ama indirim yapmışlar .

Eğer krediyi onlardan alırsan düşük faiz olacak işlemleri onlar yapacak ama fiyat 69dan alacaksın.

ama nakit alırsan veya kredini kendin bulursan fiyat 65 olacak.

• quote:

Boyle bir araba alsak is yapabilir miyiz? Mesela dukkanimiz yok. Ne is yapilir?

Yaparsınız hocam gidin bi toptancıdan doldurun panelvan aracın arkasını market market köy köy gezip satın dükkan şart değil. Bir tanıdığım h100 ün arkasını zeytin ve zeytinyağıyla doldurup geze geze satıyordu dükkan falan olmadan mesela. Vergi vs. konularına çok hakim değilim ama herhangi bir muhasebeci size yardımcı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

merhaba.daha önceden sıfır araç almadım.ford transit almayı düşünüyorum ancak aradaki fiyat farkını anlayamadım.

Şimdi arabanın 81 oluşu yalan. yani güya fiyat 81miş ama indirim yapmışlar .

Eğer krediyi onlardan alırsan düşük faiz olacak işlemleri onlar yapacak ama fiyat 69dan alacaksın.

ama nakit alırsan veya kredini kendin bulursan fiyat 65 olacak.

Yani arac aslinda 70000 tl mi?

• vitamini kabuğunda kullanıcısına yanıt
    Evet dediginiz gibi olabilir ustam. Aslinda hic bulasmadigimiz icin bilemiyoruz. Oysa cok sey yapilabilir belki. Para ticarette var. Alim satimla falan ugrasmak lazim

• quote:

Evet dediginiz gibi olabilir ustam. Aslinda hic bulasmadigimiz icin bilemiyoruz. Oysa cok sey yapilabilir belki. Para ticarette var. Alim satimla falan ugrasmak lazim

Para parayı çekiyor hocam sağlam sermayeniz varsa neden olmasın.

İnanın 1 gecede net 1.5 milyon tl kazanan insanlar gördüm %100 ü kar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda

quote:

Para parayı çekiyor hocam sağlam sermayeniz varsa neden olmasın.

İnanın 1 gecede net 1.5 milyon tl kazanan insanlar gördüm %100 ü kar

Yok canim nerdee. Paramiz yok ki para gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.