Şimdi Ara

Ford Transit vs Fiat Ducato

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
21.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısmetse bir ticari araç alıp kargo işine girmeyi düşünüyorum araç peşin parayla alınacak ve 13 metreküp olmalı. Bu iki araç arasında kaldım.

Transit : Klima ve park sensör dahil fiyat:64500
    Ducato: Klima dahil 70.500

Ducato az yakar parçası ucuzdur diyorlar fabrika verisi 8.4
    Gönlümde ise transit var hem uygun hemde daha sağlam gibi geliyor ancak çok yakar diyorlar ve korkutuyor verisi 8.7 ayrıca transitin bakım aralığı 20.000km

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBBDAD18F

Karsilastirmasi bile transite hakaret olur, ticaride fordla kimse yarisamaz yanindan bile gecemez,transitler bu ülkenin kahrini cekti yillarca, cevap kesinlikle transit
    O Ford'un çok yakar tabiri eski modellerindeydi . Ford yeni modellerinde yakıt olayı üzerine iyice çalışmış gibi duruyor. Ticari anlamda Ford her türlü ülkenin ticari sermayesinin yükünü çekiyor . Doğu bölgelerinde özellikle Ford ticaride büyük bir referans
  • Kıyaslamaya gerek bile yok, hem fiyatıyla hem sağlamlığıyla.
    Net Transit...

Edit: dayım bi mobilya firmasında şöforlük yapıyordu, ducuto türevi bişey kullanıyordu nemo mu boxer mü neydi adı sürekli arıza yaptığını söylüyordu gerçi bilen bilmeyen söfor üstüne çıkıyordur ona bişey diyemem...

Edit2:
    0.20 sn silecek hareketi tüylerimi diken diken ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 4 Haziran 2016; 15:38:44 >

• Karsilastirmasi bile transite hakaret olur, ticaride fordla kimse yarisamaz yanindan bile gecemez,transitler bu ülkenin kahrini cekti yillarca, cevap kesinlikle transit
  • quote:

Karsilastirmasi bile transite hakaret olur, ticaride fordla kimse yarisamaz yanindan bile gecemez,transitler bu ülkenin kahrini cekti yillarca, cevap kesinlikle transit
    Transit ticarilerin makam aracıdır. Mazisi bile çok etkileyici.

https://www.youtube.com/watch?v=dHbOetErPtw
  • quote:

O Ford'un çok yakar tabiri eski modellerindeydi . Ford yeni modellerinde yakıt olayı üzerine iyice çalışmış gibi duruyor. Ticari anlamda Ford her türlü ülkenin ticari sermayesinin yükünü çekiyor . Doğu bölgelerinde özellikle Ford ticaride büyük bir referans
  • Ford al her zaman önde ol hele bu ticari ise kesin ford
  • Çilekeş transit tabii ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Express vs Fiat Fiorino
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    Yahu bende bugün temsilciye sordum stokta yoksa ne kadar sürede gelir diye adam dedi 3 ay italyadan geliyor. O kadar satan ducatoyu yerli olarak nasıl üretemeyiz dışarıdan getiririz aklım almadı. Bende hep transite yakındım yorumlar iyice yaklaştırdı , teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

Yahu bende bugün temsilciye sordum stokta yoksa ne kadar sürede gelir diye adam dedi 3 ay italyadan geliyor. O kadar satan ducatoyu yerli olarak nasıl üretemeyiz dışarıdan getiririz aklım almadı. Bende hep transite yakındım yorumlar iyice yaklaştırdı , teşekkür ederim
    ducatoyu kullandım. yüke gelen bir araç değil. ya iveco daily ya da ford transit almalısınız.
  • 60.000 de ducatomuz var geçen sene aldık . şuan serviste komple motor indi. rezil bi araba sakın almayın . bizde yük taşıyoruz
  • hakan0403 kullanıcısına yanıt
    ikinci el bakımlı sprinter derim. sürekli araçlar bize sıfır gelir bugüne kadar en çok memnun kaldığımız araç sprinterdi yakıtı 45-50 kuruş idi ortalaması dönüş çapı mükemmeldir kendi bmw aracımdan daha rahat gir çık yapıyorum. şimdi sıfır 2016 transit geldi 20 bin kmye dayandı ama servise gide gele bıktırdı sprinterin 240 bin km boyunca gittiği kadardan fazla servise gitti. hele ducatoyu bedava verselerde almayın reno veya boxer içinde aynısı geçerli. crafterin şase dinamiği yol tutuş slalom hareketlerinde hepsinden iyidir ama en pahalıya o gelir. bütün araçları kullandım öle 8 litreleri rüyanda göremezsin sakin uzun yolda 10 litre yakarlar. ortalaması 14 ün altına hiçbirinin düşmez. ilk kalkışta 55 litre anlık tüketim gösteriyor. transitle 55-60 kuruş arası yakıyoruz.

crafterlerde yağ yakma dertlerinden bıktıydık. arada sırada sensör arızaları olur km ilerledikçe. ama sprinterden daha iyi bir şaseye sahiptir gerçi siz hız yapmayacağınız için bunlar pek artı olarak size dönmez.
    sprinter 240 bin km boyunca en uzun onu kullandık bugüne kadar bakımlar dışında marş dinamosu değişti birde common railde bi sensör değişti. tüm km boyunca yaptığı arızalar bunlardı. dönme çapı mükemmeldir. resmen olduğunuz yerde sıfır çiziyorsunuz.
    ducatoda ise her uzun yol dönüşü servise uğrardık. artık bakanlık ducato boxer veya reno nun adını bile telaffuz etmiyor.

merak ettiğiniz ne varsa sorunuz. kendi aracımdan daha çok deneyime sahibim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

60.000 de ducatomuz var geçen sene aldık . şuan serviste komple motor indi. rezil bi araba sakın almayın . bizde yük taşıyoruz

büyük bir firmada iveco daily kullandım 10 yıl boyunca. çeşitli versiyonlarını tabi. ivecoların tek sıkıntısı debriyaj balatası. çok narin. onun dışında motorda olsun yürüyen aksamda olsun tek sorun çıkartmadı. canına okuyordu firma. 3,5 tonluk olanlarından vardı. 6-7 ton yüklerdi firma. banamısın demezdi.

• Dışında kesinlikle transit. Ama en az yakan reno olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemyıldırım_tr

Dışında kesinlikle transit. Ama en az yakan reno olur bence
    Transit

• Kesinlikle transitt
    Ducato illetine bulasmayin
  • Transit eski modelleri çok yakıyordu şimdikilerde herhangi bir sıkıntı yok ve performaslı motorlar. Bir sıkıntı daha vardı konforsuzdu sertti, bu yeni kasa ile giderilmiş bana siprinterden daha yumuşak geldi bu çok iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YardımSeverr

Transit eski modelleri çok yakıyordu şimdikilerde herhangi bir sıkıntı yok ve performaslı motorlar. Bir sıkıntı daha vardı konforsuzdu sertti, bu yeni kasa ile giderilmiş bana siprinterden daha yumuşak geldi bu çok iyi olmuş.
    diyarbakır şehir içinde 2 3 tane transit vardı şimdi onlarda yok ducato ve master daha çok ama onlar yük taşımıyor fikir verir belki
  • Maceraya gerek yok transit...

Özellikle doğu görevim sırasında Eruh van-sirnak seyahatlerimde bir kez daha saygıyla duydum transit...

Kmlerde 1. 2. Vites sürekli kasis heryer kasis ve sürekli yokuş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Maceraya gerek yok transit...

Özellikle doğu görevim sırasında Eruh van-sirnak seyahatlerimde bir kez daha saygıyla duydum transit...

Kmlerde 1. 2. Vites sürekli kasis heryer kasis ve sürekli yokuş....

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Alıntıları Göster
    ticaretle uğraşıyorum elimden birsürü ticari araç geçti ticari araçlar içinde fordun alternatifi yok gerçekten en iyisi ford. bendede transit var memnunum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.