Şimdi Ara

Ford ve Hyundai modelleri arasında kararsızlık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var...

2008 model TDCI trend focus'umu satıp yeni sıfır araç alma aşamasındayım...

İki Marka ve 3 model arasında kaldım...

1. seçenek: Ford Focus Titanium (Smart Paket) Manuel Dizel Sedan.. Bugün test sürüşü yaptım her ne kadar dış tasarım olarak albenisi fazla olmasada iç tasarımı mükemmel ve donanım olarak yeteri düzeyde... Yeni kampanya fiyatları bir kaç gün içerisinde gelecekleri için sağlıklı fiyat veremediler. Pazartesi telefonla arayacaklar ama ortalama 62-63 binTL civarında...

2. seçenek: Hyundai i30 Elite model dizel manuel.. Bu aracıda bugün test ettim (otomatik modelini) Tasarım olarak çok güzel. Ufak tefek aksesuarları cazip kılıyor. Hele ki cam tavan benim çok hoşuma giden bir tarafı. Fiyat olarak 56.500 TL fiyat verdiler ki az daha inerler gibi izlenim bıraktılar.

3. seçenek hiç aklımda olmayan ama iç ve dış tasarımıyla ve albenisiyle Ford C-MAX titanium x modeli. araçta yok yok. ve yerden yüksek bir araç ama fiyatıda ona göre tuzlu. indirimsiz fiyatı 67 bin pazarlıkla 65 bine düşer kanısındayım... Bekar olduğum için bu aracın bana fazla lüks ve büyük olduğu düşüncesine kapılsamda aracı uzun süre kullanmayı düşündüğümde cazip gelmiyor değil...

Mümkünse başka araçlarla kıyaslama yapmadan bu üç model arasında fikirlerinizi, kullananlar için deneyimlerini paylaşırlarsa mutlu olurum... ortalama 60 binlik bir bütçem var ve alacağım aracın beni üzmemesi en büyük temennim...

Saygılar...

• Bende ilk başta focus baktım. Bomboş arabaya 58 bin fiyat verdiler. Aylar sonra bütün markalara baktım. Tek bakmadığım hyundai olmuştu. Bir de ona bakayım dedim. Hayretler içinde kaldım. Şu ana kadar baktığım bütün markalardan kaliteli göründü bana ve ucuzdu. i30 aldım hiç tereddüt etmeden. Çok menunum. Ford focus gözüme eski model görünüyor şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Bende ilk başta focus baktım. Bomboş arabaya 58 bin fiyat verdiler. Aylar sonra bütün markalara baktım. Tek bakmadığım hyundai olmuştu. Bir de ona bakayım dedim. Hayretler içinde kaldım. Şu ana kadar baktığım bütün markalardan kaliteli göründü bana ve ucuzdu. i30 aldım hiç tereddüt etmeden. Çok menunum. Ford focus gözüme eski model görünüyor şimdi.
    Bana mı denk gelmiyor bilmiyorum ama Ford Focus hiç görmüyorum çevremde (yeni kasa). Eskiden Focus şık ve tutulan bir arabaydı ama şu an hiç bir cazibesi yok bence.

Seçenekler içerisinden i30 alırsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we.[AGRA]

Bana mı denk gelmiyor bilmiyorum ama Ford Focus hiç görmüyorum çevremde (yeni kasa). Eskiden Focus şık ve tutulan bir arabaydı ama şu an hiç bir cazibesi yok bence.

Alıntıları Göster
    i30
  • Aile arabası aıyorsanız c-max çok iyi tercih olacaktır bence. C-max zaten önceki versiyonlarıyla kendini kanıtlamış bir model.
  • i30 candir
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Aynen bende anlamış değilim eskiden her taraf focus kaynardı. Şimdi pek yok onun yerine astra ve golf var.
  • İ30 tabiki gençliğe dinanizme daha çok hitap eden bir araç heleki bi kahve tonu var dönüp bidaha bakası geliyor adamın amma velakin diğer yandada ford var
    Sen ne yapardın dersen ben cmax aldım :) ve memnunum .
  • Kia Cee'd bence daha şık. Ama o ve Hyundai'ın otomatikleri abartı yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanozdas

İ30 tabiki gençliğe dinanizme daha çok hitap eden bir araç heleki bi kahve tonu var dönüp bidaha bakası geliyor adamın amma velakin diğer yandada ford var
    Sen ne yapardın dersen ben cmax aldım :) ve memnunum .
    C-Max Focus'tan güzel de...Bekar adam için gereksiz bir araç...Hoş ,Caravelle alıp tek başına gezip duranlar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: engkrgz

yerinizde olsam dizel diye o paraları C sınıfı araçlara vermezdim.
    Benzinli alır,lpg taktırır binerdim.
    10 bin lira param da cebimde kalırdı.
    Zaten lpg firmaları motor garantisi veriyor araçlara.
    Mesela focus:
    Trend X 1.6I 125PS PowerShift Oto. 5K 50.570 TL
    Fabrikasyon garanti istiyorsanız civic modelleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Mesela focus:
    FORDu alırsanız sadece ismini alırsınız
    İ30u alırsanız kaliteyi ve güzelliği alırsınız

(ALINTIDIR)
  • Bu üç seçenek arasında C-Max'in çekiciliği...
  • Seçeneklere bakılırsa otm zorunluluğu yok.
    Ozaman,
    İ30 u manuel öneririm.
    Yeni auris de iyi bir alternatif olur.
    60 bin rakamları zorlanıp veya geçilecekse
    Avensis + LPG derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Seçeneklere bakılırsa otm zorunluluğu yok.
    Ozaman,
    İ30 u manuel öneririm.
    Yeni auris de iyi bir alternatif olur.
    60 bin rakamları zorlanıp veya geçilecekse
    Avensis + LPG derim.
    Yazdığınız seçeneklere bakıldığında mantığınız Ford diyor ama Hyundai gönlünüzü çalmış :) i30 kullanıcısıyım diğer bu arabayı kullananlar gibi bende memnunum ama körü körüne i30 al diyenler de değilim. Büyük paralar var işin içinde ve sizin içinize sinmesi lazım. İyi test edin ve beğendiğinizi alın, yazdığınız modellerin hepsi sizi mutlu eder ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkBnt

Yazdığınız seçeneklere bakıldığında mantığınız Ford diyor ama Hyundai gönlünüzü çalmış :) i30 kullanıcısıyım diğer bu arabayı kullananlar gibi bende memnunum ama körü körüne i30 al diyenler de değilim. Büyük paralar var işin içinde ve sizin içinize sinmesi lazım. İyi test edin ve beğendiğinizi alın, yazdığınız modellerin hepsi sizi mutlu eder ...

Alıntıları Göster
    Focusu oldukça beğeniyorum tasarım olarak bu araçlar arasında bekar olduğunuz için focus öneriyorum. Bir kaç sene içerisinde evlenmeyi düşünüyorsanız c-max en iyisi olur. Ancak kendi fikrimi soracak olursanız o kadar param olsaydı araba için Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Comfortline 62 bine veriyorlar gider onu alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PuLeRi

Focusu oldukça beğeniyorum tasarım olarak bu araçlar arasında bekar olduğunuz için focus öneriyorum. Bir kaç sene içerisinde evlenmeyi düşünüyorsanız c-max en iyisi olur. Ancak kendi fikrimi soracak olursanız o kadar param olsaydı araba için Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Comfortline 62 bine veriyorlar gider onu alırdım.

Alıntıları Göster
    Focus daracık. hele arka diz mesafesi çok kısıtlı. Sürücü uzun boyluysa Focus arkadaki yolcular için eziyet. Sportif konsol mekan ferahlığını törpülemiş. i30 Focusun yanında ferah yayla gibi araba hele cam tavanda varsa oh ne rahat. Uzun yolda ve kalabalık yolculuklarda i30 daha konforludur.

• Konfor,donanım ve şekil olarak kesınlikle i30 diyorum
  • quote:

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var...

2008 model TDCI trend focus'umu satıp yeni sıfır araç alma aşamasındayım...

İki Marka ve 3 model arasında kaldım...

1. seçenek: Ford Focus Titanium (Smart Paket) Manuel Dizel Sedan.. Bugün test sürüşü yaptım her ne kadar dış tasarım olarak albenisi fazla olmasada iç tasarımı mükemmel ve donanım olarak yeteri düzeyde... Yeni kampanya fiyatları bir kaç gün içerisinde gelecekleri için sağlıklı fiyat veremediler. Pazartesi telefonla arayacaklar ama ortalama 62-63 binTL civarında...

2. seçenek: Hyundai i30 Elite model dizel manuel.. Bu aracıda bugün test ettim (otomatik modelini) Tasarım olarak çok güzel. Ufak tefek aksesuarları cazip kılıyor. Hele ki cam tavan benim çok hoşuma giden bir tarafı. Fiyat olarak 56.500 TL fiyat verdiler ki az daha inerler gibi izlenim bıraktılar.

3. seçenek hiç aklımda olmayan ama iç ve dış tasarımıyla ve albenisiyle Ford C-MAX titanium x modeli. araçta yok yok. ve yerden yüksek bir araç ama fiyatıda ona göre tuzlu. indirimsiz fiyatı 67 bin pazarlıkla 65 bine düşer kanısındayım... Bekar olduğum için bu aracın bana fazla lüks ve büyük olduğu düşüncesine kapılsamda aracı uzun süre kullanmayı düşündüğümde cazip gelmiyor değil...

Mümkünse başka araçlarla kıyaslama yapmadan bu üç model arasında fikirlerinizi, kullananlar için deneyimlerini paylaşırlarsa mutlu olurum... ortalama 60 binlik bir bütçem var ve alacağım aracın beni üzmemesi en büyük temennim...

Saygılar...

bekarım diyosun 60 bin lira paran varsa git ev al yarın evleneceksin kirada oturmak çok zor olur arabayı her zaman alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Mesela focus:

aynen bak adam doğru söylemiş focusun style modelinin benzinlisini alırsın tüpü takarsın binersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.