Şimdi Ara

Forgatton realms,Dragon lance,Ravenloft,Corona kısacası tüm fantastik bilimkurgu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
6.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • su an Gediksavaşları Efsanesi'nin 4. cildi olan Sethanon'da Karanlık isimli kitabı okuyorum
    ilk 3 kitap gibi çok güzel,yarıladım sayılır
    Yüzüklerin Efendisi'nden sonra kendime göre bi seri buldum
    bu kitap bitince Shannara'nın Kılıcı serisine başlamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 14 Nisan 2006; 19:27:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nouma

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşlar shannara nın kılıcı serisi nasıl?tavsiye eder misiniz?

Bunu bende merak ediyorum.. Okuyan varsa bi yorumda bulunursa sevinirim..

biraz yukarıya baksan benim yorumumu görürdün.bence kesinlikle uzak durulması gereken bir seri.

konu hadi neyse de kitapta hiç bir karakter işlenmemiş ve son derece sığ.ayrıca savaş tasvirleri görebileceğin en kötüsü.ben ilk 3 kitabını okudum sadece.başka forumlarda daha sonradan serinin güzelleştiği şeklinde yorumlar okudum.ama sanmıyorum ki ilk üç kitaptan sonra okumaya devam etmek isteyesin.
  • walla en son çok kötü bi frp izledim 6 kişi için yazılmış bi oyunu 3 kişi götürmeye çalışıodu hepsiyle yeni tanıstıgım için ilk basta kimlik karmasası yasadım kender olarak bile bu kadar oyun mahvetmişliğim yok yani
  • gediksavaşları efsanesi serisinin 4 kitabını bugün aldım.
    umarım hem forumdan hem gerçek hayattan arkadaşlarımın anlattığı kadar iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sturm

gediksavaşları efsanesi serisinin 4 kitabını bugün aldım.
    umarım hem forumdan hem gerçek hayattan arkadaşlarımın anlattığı kadar iyidir.

beğeniceğine eminim
    ben beklediğimden fazlasını buldum bu seride
  • Gediksavaşları serisini bitirdim
    güzel seriydi,şimdi kendime yeni bi seri bulmalıyım
  • gediksavaşları iyidir, Unutulmuş diyarlar ve Ejderha Mızrağı aşmış serilerdir.

ayrıca elenium ve tamuli üçlemeside muhteşemdir.
  • Gariptir, en beğendiğim kitap bile değildi hatta ancak Ravenloft serisinden Sislerin Wampiri kitabını öyle bir bağlanarak okudumki 1 günde bitti..Ömrümde ilk defa bir kitabı tamamen okumuştum,şimdi düşünüyorum da ne wardı o kitapda okadar okunacak..

Sanırım Elde edilemiyen bir aşkın hikayesi bağlamıştı,ozamanlar kendime yakın hissetmişim demekki..

O günden sonrada non-stop dewam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 5 Eylül 2006; 22:06:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

Gariptir, en beğendiğim kitap bile değildi hatta ancak Ravenloft serisinden Sislerin Wampiri kitabını öyle bir bağlanarak okudumki 1 günde bitti..Ömrümde ilk defa bir kitabı tamamen okumuştum,şimdi düşünüyorum da ne wardı o kitapda okadar okunacak..

Sanırım Elde edilemiyen bir aşkın hikayesi bağlamıştı,ozamanlar kendime yakın hissetmişim demekki..

O günden sonrada non-stop dewam

Yazık olmuştu Tatyana'ya.. Gerçi Strahd'a da.
  • Raymond amcanın yazdığı herşey güzel oluyor. Karakter yaratmada olağanüstü başarılı Türkçe' ye çevrilmiş bütün kitaplarını okudum.Hepsie biribirnden güzeldi.Yalnız son kitabında (Tüccar Prensin Yükselişi) biraz aksiyon azdı.
    Eddings ' te güzel ama adam kitap sonu yazmakta ya çok kabiliyetsiz ya da benim bilmediğim birşeyler biliyor.Türkçe olarak yayınlanan bütün kitplarını okudum.Adamımız ve kötü adam devasa boyutlara gelir ; kılıçlar çekilir ve adamımız kötü adamı haklar.Hepsinin sonu aynı bitiyor.
    Birde Eddings kitaplarında kahraman grubumuz çok güçlü oluyor.Hiçbir şey onları kötü duruma düşürmüyor , başlarına kötü birşey gelmiyor vs vs. Fakat güzel espriler yapar kendisi.Ayrıca Sparhawk'ta oldukça karizmatik bir abimizdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: darthAquila

quote:

Orjinalden alıntı: Helldancer

Gariptir, en beğendiğim kitap bile değildi hatta ancak Ravenloft serisinden Sislerin Wampiri kitabını öyle bir bağlanarak okudumki 1 günde bitti..Ömrümde ilk defa bir kitabı tamamen okumuştum,şimdi düşünüyorum da ne wardı o kitapda okadar okunacak..

Yazık olmuştu Tatyana'ya.. Gerçi Strahd'a da.

I,Strahd 'ı okuyunca insanın adama saygı duyası geliyo

• Azalin'le Savaş'ta da zekasına hayranlık duyası geliyor
  • Bende aranıza yeni katılan bir frp oyuncusu ve okuyucusu olarak bikaç cümle yazayım dedim.
    ejderha mızrahı serisi mutlaka okunması gereken bir seri özellikle dmlere kurgu olarak süper fikirler veren bi seri bence. Ama Weis & Hickman ikilisinin kitaplarından bahsediyorum sonra yazılan çeşitli seri devamı kitapları var ama kesinlikle ticari kaygıile yazılmış sıradan kitaplar gibi geldi bana.
    Kızıl Gölge Luthien'i okuyan var mı bilmiyorum ama onlar benim ilk okuduğum kitaplardı ve açıkçası sıkıcı bulmuştum.
    Tolkien'e gelince önünde saygıyla eğildiğim yüce yazardır. Özellikle ilgilenen kişilere kayıp masallar kitaplarını tavsiye ederim. Silmarilion kitabından sonra okunması gereken kitaplardır bunlar da.
  • ARKADAŞLAR BELKİ ÇOK ÇEKİCİ GELMİO AMA WARCRAFT IN KİTABI SÜPER ÇOK AKICI TAM FANTASTİK BİLİM KURGU
  • arkadaşlar bana biri ejderha mızrğı hakkında bilgi werebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _RhoniN_

arkadaşlar bana biri ejderha mızrğı hakkında bilgi werebilir mi?

ben ilk kitabını okuyordum ama sıkılıp bıraktım
    başka arkadaşlar begenmiş olabilir ancak ben hiç begenmedim
  • millet su topici biraz canlı tutalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _RhoniN_

arkadaşlar bana biri ejderha mızrğı hakkında bilgi werebilir mi?

Güzel bir seri. Ben okurken hiç sıkılmadım. Tavsiye ederim ama hikayenin genel hatlarını biliyorsan hiç bir heyecanı kalmayacaktır. Başlayacaksan hiçbir şey bilmeden başla.
  • Ejderha Mızrağı kesinlikle süper bi serii. Mutlaka oku.
  • Valla benım en sevdıım seri ejderha mızragıdır ama ıkızler uclemesınden sonra asırı abartılmıstır sırf para kazanmak amacı ıle yazılmıstır. Hatta ıkızler uclemesıde oyledır ama guzeldır. Ayrıca en sevdıım karakterde Raistlindir kı herseyden cok severım. Sonra sımdı Unutulmus Diyarlardayım bayaa ılerledım. Begendım ama ejderha mızragından daha zayıf bence karakter bakımından ozellıkle. Onda en sevdıım entreri ve jarlaxle. En sevmedıım kesınlıkle Drizzt. Abı adam drow iyi. Tamam anladıkta bokunu cıkarmıs herif herkesten ii belek gibi ya adam. Drow bıde. Ulan barı okadar ıyı olmasın .Herıf dost canlısının onde gıdenı askın bokunu cıkarmıs. Bıde kıtap aralarında bole konusmalar yapıo dırek komedi olmus herif mubarek iyilik melegi.

Bu arada yuzuklerın efendısı kesınlıkle tum fantastik kitapların babasıdır. En gercegıdır. Sacma sapan kenıdını tanrı sanan asmıs piskopat kahramanlar yoktur onda. Karakter bakımından zayıf olsada kendını okutturuyor. Bu arada kotuler herzaman kotu ıyıler hep ııı ornek sauron vardı forum basında. Ssauron zaten morgoth gıbı bı piskopat kotu tanrımsı bısey tarafından cırak olarak alınmıstır. Dırek kotulugun madde halıdır sauron bu yuzden kotudur. Orkların goblinlerınde ıyı olma olasılıgı gıbı bısı yoktur zaten. Ayrıca bu tolkıen baba hıcbıseyın bokunu cıkarmamıstır. Bıtane kucukl kender gelıp tanrıların babasının bacagına bıcak sokup kan cıkarıp onu yenmesı gıbı sacmalıklar yapmamıstır. Buyuculer bokunu cıkarmamıs ve bence cok guzel olmus. Gandal Saruman her dakka buyu yapmıyolar mesela. Onlar Alim kitaptakı gıbı bılge yon verıyorlar. Ayrıca Roverandom zaten adam torununa yazmıs. Cocukca olcak zaten. Bu fantastik kitap alanında kesınlıkle yuzuklerın efendısı baslangıctır. Butun fantastik yazarlar ondan ezınlenmıstır kıtaplarını yazarken. Ayrıca bu adam fantastik kitaplarda edebiyat yapmıstırkı benım okuduum hıcbı fantastik kitapta edeibyat yoktur.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.