Şimdi Ara

Forgatton realms,Dragon lance,Ravenloft,Corona kısacası tüm fantastik bilimkurgu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
6.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kitap sıralamasını yapan ben değilim :) Alıntı yaptım; ama yazı alıntı kutusu içinde çıkmadı. Üstünde mesajın sahibi yazıyor.
    Haklısın kaos savası serisi once geliyor. Ben de yaz alevi ej. larında zaten kopukluk hissettim okurken; çünkü birden ana karakterlerin çocuklarına fln geçti vs vs. İkinci nesilden biraz bilgim vardı; ama yine de eksik kaldı. Ruhlar savaşı iyice kopuk geliyor hikayeden; çünkü artık tamamen farklı karakterler var. Benim de okuyalı baya uzun zaman oldu; ama seri kendi içinde akıcı gidiyor. Takhisis ordularının başına geçen Garip kız Mina :) onun sırrı vs. Ben kendi içinde konusunu beğenmiştim; ama dediğim gibi diğer serilerle bağlantıyı çok az kurabildim. Son kitabı alırsam önce ilk 2 yi bir daha okumam gerekcek.

Buarada bir çok farklı yazar DL serisine ekleme yapmış durumda, her ay yeni seri çıkıyor. Devam etmek istediğim de neyi okuyacağımı bilemiyorum.

Bu kadar çok uzatılması, tadını kaçırıyor...

• tolkien,dl, warcraft ve diablo serilerini okuyorum da dl leri ingilizce orjinal ankara'da bulabilcegim bi yer var mı? D&R ve dost'a baktım goremedim ??
  • elimiel kaos serisini de farklı yazarlar yazmış hatta kendi içerisinde 5 kitabıda farklı kişiler yazmış yani aynı seriyi farklı kişiler yazmış melesa ilk kitap sonuncu şef cüceleri anlatıyo dougles niles yazmış bence biraz sıkıcıydı o ikinci kitap gece göğünün göz yaşları insanların hikayesi ama asıl karakter Crysania o daha zevkliydi ama ne olursa olsun tracy hickman va margaret weis gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalimtrock -- 25 Ağustos 2007; 17:17:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalimtrock

elimiel kaos serisini de farklı yazarlar yazmış hatta kendi içerisinde 5 kitabıda farklı kişiler yazmış yani aynı seriyi farklı kişiler yazmış melesa ilk kitap sonuncu şef cüceleri anlatıyo dougles niles yazmış bence biraz sıkıcıydı o ikinci kitap gece göğünün göz yaşları insanların hikayesi ama asıl karakter Crysania o daha zevkliydi ama ne olursa olsun tracy hickman va margaret weis gibi değil

---spoiler---

crysaniada biraz power playci. paladine gitti bende bari zevkler alemine akayım diyor. kendisine burdan büyük bir

• hortlayın bakalım
  • Bende var gibiyim.Uo kitaplarını warcraft kitaplarını tolkien kitapalrını ve bir kaç salvatore kitabı okudum.
  • yüzüklerin efendisi ve silmarillion sevenler için; hurin'in çocukları kitabı çıktı.
  • Göktuğ Canbaba'nın romanını okuyan var mı?
  • arkadaş hurini bitirsin ona başlıcam
  • silmarillonu okumaktaym

hayvan gibi kitap

edit: lotr gibi roman değil ama ,daha çok bilgilendirme amaçlı , hatta kitap içerisinde birçok spoiler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 25 Ekim 2007; 9:54:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Santuary

silmarillonu okumaktaym

hayvan gibi kitap

edit: lotr gibi roman değil ama ,daha çok bilgilendirme amaçlı , hatta kitap içerisinde birçok spoiler mevcut

daha yeni mi okuyorsun Santuary,hiç yakıştıramadım sana

• Ejderha Mızrağı nın yeni üçlemesini bekliyorum manyaklar gibi. Hiç okuyacak fantastik kitap kalmadı şu an bende :( Dandik olanlar hariç bayağı bir okudum Ejderha Mızrağıdır Ölüm kapısıdır Tamulidir şudur budur. Acil yeni kitaplar çıkması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Ekim 2007; 15:55:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: Santuary

silmarillonu okumaktaym

hayvan gibi kitap

daha yeni mi okuyorsun Santuary,hiç yakıştıramadım sana

ee nabalım yavaş yavaş

tüyap kitap fuarına gidelim bir patlama yapıcam

• uzun zaman once bu topice ilk baktıgımda daha dl okumaya bile baslamamıstım . Ama artık fantastik tarzında yazılmıs yaklasık 30 kitap bitirmis bulunmaktayım En sevdigim seri dl den efsaneler serisi ve raistlin tarihceleridir . Bi raistlin hayranı sayılırm. Onu bi koseye birakırsak destanlar serisi ve 2. nesil kitaplarınıda okudum ve su an ruhlar savası serisindeyim. ama dl ye verdigim buyuk ara sırasında forgotten realmsden karaelf uclemesi ve drizzt dourdeanın maceralarını okudum.Yanlız bu 2 serinin arasındaki 3 lemeyi okumadıgım icin biraz karısık geldi.Ayrıca Forgotten realmsdeki savas sahnelerinin diger fantastik serilerden daha ustun oldugunu dusunuorum.Dl de Fr den farklı olarak genellikle top yekun savaslar var Frde ise drizzt ve arkadaslarını gorebiliyoruz buyuk savaslar cok nadir.Ama dldeki duygu yogunlugunu Fr de yasamadıgımı belirtmeliyim Fr den kafamı kaldırınca ölüm kapısı serisine basladım ufaktan ilk kitap bana oldukca karmasık geldi bastan cunku daha cok Kyrnn gibi bir dunya bekliordum ama yinede oldukca memnun kaldm.Daha bitirmemis olmama ragmen oldukca etkileyici bi seriydi. Ayrıca Gediksavasları efsanesini de şiddetle tavsiye ederim .Olaylar dl ye gore oldukca cabuk daha siz sindiremeden gelişsede okumalısınız.Son olarak harry potter, eragon dan falan bahsedicem .İlk okudugumda oldukca etkilendigim kitaplar olsada dl serisinin yanında biraz 'acemi' kalıyolar bana gore. Kısacası Favorim Dragon Lance.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaben -- 28 Ekim 2007; 17:36:36 >

• Hurin'in Çocukları bitti,

silmarillon'u okuyanların okumasına pek de gerek yok Ben vakit geçirmek için okudum
  • Silmarillionu ole bi cevirmislerki kitaptan 3. okuyusumda bıseylerı zor anladım zati karmasık bir kitaprı.Ilk okuduumda Melkoru Saouron sandım.Sonrakındede bı orumcek vardı melkora yardım eden adını unuttum Melkorla o orumcek aynı kısı sandım.En sonunda aydınlandım Melkor aslında bı kısı sauron onun orencısı olan bi Maiaydı galıba tam hatırlamıom baya oldu okuyalı orumcekte kendınce eglenen bı yaratık...

Okuduum vfantastik romanlar ıcınde en benı etkıleyen ewjderha mızragı destanı uclemesı oldu ondan sonrakılewrde guzeldı ama sacmalanmaya basladı ve sonra ruhlar savasını bıtırıp unutulmus dıyarlara basladım ondan da en sonkaranlıgın yollarını bıtırmıstım sonrakı kıtapların ıbulamadım sonrada belgariad serısıne basladım o serıyıde bıtırınce harry potterları okudum onlarda bıtınce butun rolkıen kıtaplarını bıtırdım ve en son karakılıcın dovulusunu okudum gerı kalanını okumadım... Sonra okuyacak kıtap kalmadı(artık kıtapevlerınde bulamıyorum cogunu bu kıtapların) bende Dünya klasiklerine basladım ehehe.Ama gene unutulmus dıyaralara devam edıyorum kıtabını buldukca.Bunun dısında bana baska bı seri onerebılcek varsa sevınırım

• Şimdiye kadar frp onamadım ama bilgim var biraz.Arkadaş grubum olsa oynarım aslında.Benim favorim Forgotten Realms.Kitapları yavaş okudğum için çok fantastik kurgu edebiyatı hakkında bilgim yok.Forgotten Realms ten 1 kitap DragonLance den 1 kitap bi de warcraft üçlemesini bitirdim.Ama frp oynasaydım dm olurdum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.