abi benim makinanın özellikleri aşağıda war şimdi ben windows xp pro kullanıcısıym sp2 yi kurim dedim amd ile uyum sağlıyomuş diye ki kurdum kurmaz olaydım sp2 sux kurduktan sonra ne explorer çalışıyo ne de bilgisayarıma girebiliyorum ne de bi işlem bu işlemleri yapmak istediğim drwms32.exe mi ne öle bi hata veriyo o hatayı işlemi sonlandır yaptımmı makina tekrar normala dönüyo ama tekrar bi işlem yapmak istediğimde tekrar aynı hata bende format atim dedim ama atamıyorum hdd sata ile bağlantılı. hdd yeni aldığımda güzel win xp kurmuştum gerçi zor oldu ama kurdum. şimdi tekrar deniyorum olmuyo sabit diskiniz bulunamadı diyo. bana bi yardımcı olun lütfen adım adım gösterirseniz memnun olurum... saygılar kolpacınız Emrah
normal olarak windows kurbaya başlarken üçüncü bir raid sürücü yükemek için f6 ya basın dediği zaman f6 ya bas ve disket ile sata diski windows'a tanıt, bunu yaparsan kurabilirsin
selam ben de sata hdd kullanıyorum ve bu dert benim de başımda var.ben bi tek ben muzdaribim sanıyordum yanılıyormuşum meğer
şimdi dostum adım adım anlatıyorum ; anakartın driver cd sinde bi raid sürücüsü olması lazım.işte raid sürücüsünü bi diskete kopyala herşeyden önce. sonra pc yi boot from cd-rom yap ve xp cd sini tak.pc açıldığında xp kurmaya başlayacak.orda scsi bağdaştırıcalrı veya raid sürücüleri yüklemek için F6 ya basın diye bi komut gelecek sen hemen F6 ya bas.xp kurulumu devam eder.bi kaç dakika sonra senden raid sürücüsünü ister.sen de hemen disketi takıp raid sürücülerini yükle.gerisini xp halleder
hadi kolay gelsin...
olmuyo anakartdan via raid sürücünü yükledim diskete ama f6 ya bastığğımda disketin içini okurken bilmem ne hatası veriyo kafayı yememek elde değil abi bildiğin gibi değil böle çıldırcam çıldırcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme