Şimdi Ara

Format atamıyorum çıldıracam ya :(( Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayar açıldığında ne biosa girebiliyorum nede ön yük. yapmak için bir tuşa basınız yazısı geldiğinde tuşa basmama rağmen bir türlü açılmıyor.. Klavye girişe kadar işlev görmüyor gibi yardımlarınızı bekliyorum ne yapabilirim ... ne yapmam lazım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morkan -- 20 Haziran 2008; 16:46:28 >

• Değişik bir klavye ile tekrar dene.

Veya anakarttan klavye bağlantısını kontrol et.
    İnşallah yanmamıştır.
  • klavye normalde çalışıyor şu anda o bilgisayarda o klavye ile yazıyorum fakat açılışta bir türlü devreye girmiyor .. başka bi klavye çözüm sağlar mı sorun sistemnden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morkan -- 20 Haziran 2008; 16:49:33 >
  • windows tayken form at işlemine başa.

Xp cd sini tak va çalıştır kurulumu yap.
  • ya 3 tane xp cd si denedik şu anda ki sistemden daha eski sürüm izin verilmiyr diyor ..
  • service pack 3 ü yükledim deme sakın
  • bilmiyorum ki kardeşim yüklemiştir belki .. ne yapmam lazım yüklendi ise ... nasıl format atacam ben bu bilgisayara :(((((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klavye USB mi yoksa PS/2 mi eğer Usb klavye ise post ekranında işlev yapmayabilir....Format atabilmek için bir dönüştürü aparat kullanman yada PS/2 klavye kullanman lazım...
  • hmmm eger öyle ise bi dönüştürücü alim .. :(( ilk defa karşılaşıyorum ya böyle birşeyle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.