Şimdi Ara

format atcam yardım ediverin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayarıma format atcam (ilk defa format atıyorum) xp kullanıyorum baya yavaşladı bilgisayar şimdi size üç sorum olacak
    1)40 gb hd var tek parca sadece c var format attıktan sonra kurulum aşamasında diski 2 ye bölebilirmiyim?
    2) windowsu kurarken hangi şifreleri istiyor bu cd nin üzerinde 5 erli olmak üzere 25 harf ve sayılar var bundan başka birşey gerekirmi?
    3)19 gb bana lazım şeyler var(mp3 video film vsvs) bunların silinmesini istemiyorum ne yapmam gerek cd ye çekmeye kalksam olmaz
    bana yardımcı olursanız sevinirim arkaşlar.ilginize şimdiden teşekkürler

• sağ üstte arama var xp format yazarsan bin tane konu çıkar.

1)evet bölebilirsin
    2)evet sadece o şifre
    3)En sağlıklısı cd ye çekmek.Eğer çekmeyeceksen.Formatsız windos kur.Sonra partion magic yükle.Formmat atmadan 2 ye böl HDD yi yedeklerini hdd nin 2. bölümüne al ve tekrar windowsu formatlı kur.

Daha çok bilgi için sağ üstte ki aramaya bas.
  • Once partition magici yukle ve diski ikiye ayir.Daha sonra gerekli verileri d ye yukle.Sonra windiwsu c ye rahat bicimde kurabilirsin.Tek windiows kurulum sifresi yeter.Bide driver cdlerinin tam olmasina dikkat et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkanozdemir239

Once partition magici yukle ve diski ikiye ayir.Daha sonra gerekli verileri d ye yukle.Sonra windiwsu c ye rahat bicimde kurabilirsin.Tek windiows kurulum sifresi yeter.Bide driver cdlerinin tam olmasina dikkat et.

driver cd leri derken hangi cd ler ben bilmiyorum bende iki tane cd var ekran kartının cd si ve drivers and utilities cd si var bunlar yeterli olurmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.