Şimdi Ara

format atmakta bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar birtane laptop'ım var gecenlerde güncellemesini yapmadıgım için inanılmaz sayıda virüs bulastı ve ben format atmak istiyom. ama flopy disketi yok başlangıç diski oluşturamıyorum ayrıca c, nin üzerine gelip biçimlendir deyince önce caılısan programları kapat diyo sonra tekrar deneyince basarısız oldu diyo. windows xp home cd'im var onun sayesinde yeniden kurdum xp home'u ancak eski bazı program dosyaları silinmemiş halbuki siliniyor demişti (galiba sistem dosyaları için demiştir). onun dısında forumda arama yaptırdım ama bunu cözecek bir bilgi bulamadım. yani kısacası laptopıma nasıl format atarım tesekkürler.

• aynı sorunla ben de karşı karşıyayım. şuraya kadar biliyorum ilk önce bios a girip boot ayarlarını cd olarak değiştirilecek bilgisayarı resetlediğinde cd den açılacak daha sonra yönergler takip edilecek ama taktığın cd nin bootable olması lazım.
  • başlangıç diski kendin yapamıyorsan bir int. kafede yaptır ancak öyle yardımcı oluruz sana
  • dostum windows xp kuracaksan tekrar başlangıç disketi oluşturmana gerek yok arkadaşın da dedii gibi bios ayarlarında cd den boot et windows cd sini tak sonrası kolay sölüo zaten ne yapacaanı ayrıca windows açıkken biçimlendirmemesi normal bu bi yerde bindiin dalı kesme gibi bişihttp://rapidshare.de/files/4458963/winxp_kurulum_antremani.rar.html bu da format atmatı anlatan flash animasyon bak süper bişi umarım yardımcı olur
  • TESEKKÜRLER DOSTLAR SAGOLUN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.