Şimdi Ara

format attıktan 1 hafta sonra fps düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sistemim fazla iyi degil cod warzone oynuyorum normal de 80 ile 100 fps alıyorum format dan sonra ama 1 hafta geçtik den sonra fps 50 60 arası geziniyor ve felaket kasıyor bu sorunu bir türlü çözemedim.

bilgisayarda sadece cod ve discord yüklü başka hiçbir şey yüklemiyorum yine de fps 1 hafta 10 gün arası bayagı düşüyor format atınca geri düzeliyor.

yardım edebilirseniz çok sevinirim. şimdi den çok teşekkürler.

• sistem özelliklerini yazarmısın,

birde windowsun hangi sürümünü kuruyorsun format atınca ve şuan hangi sürüm var

yani windows 10 mesela ama sürümü kaç?

• intel i5 4670k

radeon rx580

8 gb ram

asus h81m-k

1tb hdd 256 gb ssd oyun ssd ye kurulu

windows 10 pro 1909

• ++++++++++++++++++++

• adem11 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Eğer tesbit doğru ise formattan sonra windows update kapatın keyfinize bakın yada şu an ki windows için ise güncellemelerin hangisinin bunu yaptığını tesbit ederek onu silip engelleyebilirsiniz..

Kolay Gelsin..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam güncelleme kapalı format atar atmaz kapatıyorum herşeyi ona rağmen düşüyor bir türlü çözemedim

• adem11 kullanıcısına yanıt
    Bu durumda hd tune indirip bir bad sectör taraması yapın muhtemelen hdd niz formatlayınca rahatlıyor kullandıkça yavaşlıyor buda kullanımınızın genelinde sıkıntı yaşamanıza sebep oluyor.. bad sectör varsa o hdd nin değişmesi gerekecek muhtemel sıkıntınızda bundan kaynaklanıyor..

Kolay Gelsin..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle ramı 16gb yapmalısın 8 yetmiyor ,ben o oyunda 14gb ram kullanımım var. 8 idi 16 ya yükselttim kafam rahat.imzadaki sistemi kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XemreG X kullanıcısına yanıt

hocam taramayı yaptım herhangi bir sıkıntı yok herşey normal gözüküyor

• cod warzone guncelleme geliyor devamlı oynatmıyor pubg 4gb normalde şimdi 8gb bile az geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.