Şimdi Ara

format attıktan sonraki açılış sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acer laptop uma format attım formattan sonra bilgisayarı her açtığımda 10 dan geriye sayıyor enterle geç demezsem bilgisayar 54000 dosya saymaya başlıyor ve saydıkları dosyaları unreadable olarak gösteriyor ne yapmalıyım??

• tekrar format
  • işletim sisteminin üstüne tekrar işletim sistemi kurmuşsun yani eski işletim sistemi aktif olmasada pc hala onu tanıyabiliyor

tekrar temiz bir format şart pc açılıştan boot ederek formatla c yide biçimlendir eski dosyaları sakla deme (d nin içinde bişeyler varsa ona elleme)
  • merhaba

tekrar sistem kurulumu dene fakat harddiski 2 ye bölüp dene

eğer diskinde bad sector gibi bir problem yoksa düzelir

varsa o hdd ye sistem kurulmaz hocam

saygılar
  • HDD sorunu gibi duruyor. İmkanınız varsa Low Level Format atıp tekrardan kurun. Yapamam diyorsanız servise götürün.
  • Normalde sistem HDD de bi sorun görünce, bir sonraki açılışta düzetmeye çalışır. Saymasıda bu yüzden.

Ancak her açılışta sayıyor ise düzelmeyen bişiler var demektir.

Sağlam bir format diyen arkadaşlara katılıyorum.
  • sağlam bi format nasıl atarım peki bana tarif edebilir misiniz flashtan format attım gene aynı hatayı alıyorum ne yapacağım bilemedim 54000 dosya sayacam diye tuttturdu bilgisayar:D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşletim sisteminin kurulacağı bölümü seçtiğiniz ekranda c bölümünü seçip gelişmiş'e tıkla.Biçimlendirmeyi seç ve biçimlendir.Sonra normal bi şekilde kuruluma devam et.Bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.