Bildirim
Format attım ekran kartı sürücüm değişti...lütfen yardım!!!
JUMP 27799 CE Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B21ZP3TJ
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Formattan sonra ekran kartınızın modeline ve kullandığınız işletim sistemine uygun sürücüyü indirip kurdunuzmu? -
Laptop mu kullanıyorsunuz yoksa masaüstü mü? Laptop ise Nvidia'nın Optimus teknolojisi sebebiyle hem Nvidia hem de Intel grafik işlemcisi kullanıyor olabilirsiniz. Masaüstü PC ise onboard bir Intel vga olabilir ki bios'tan birincil vga olarak Intel vga'yı atamak gerekir. Bu da düşük bir ihtimal. -
anladığım kadarıyla cd auto driveleri yüklüyor intel driver neden yükledi bilinmez fakat kaldırıp nvidia sürücüsünü yükleyin düzelicektir -
quote:
Orijinalden alıntı: tiki_1903__
anladığım kadarıyla cd auto driveleri yüklüyor intel driver neden yükledi bilinmez fakat kaldırıp nvidia sürücüsünü yükleyin düzelicektir
anakart cd si otomatik bütün driverları yüklüyor ve büyük ihtimal arkadaşın anakart onboard lı. vga yıda yüklemiş bilinmicek bişey yok. -
Dizstünüzün yanında gelen sürücü CD'si ile Nvidia ekran kartınızın sürücüsünü kurun. -
bu 1 mesajlı üyeler ne acayip sorular soruyor ya -
ilginç sorular çözümleri basit -
herhalde Laptop kullanıyor onların her modeli göre sürücüleri var belki yanlışlıkla inteli kurmuş olabilirsiniz geçen hafta acer aspir 6930g modeline format atıyordum ekrna kartının 2 seçeneği vardı kendi sitesinde ati ve nvida ama üzerindeki kart 9600s idi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X