Şimdi Ara

format attım fakat windows yeniden başlatılırken mavi ekran geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fujitsu marka, windows 7 yüklü olan laptopuma xp sp3 yüklemek istedim cd den formatı yükledim yanlız windows yükleniyor bölümü bittikten sonra bilgisayar yeniden başladı ve 1 saniyelik mavi ekran gelip yeniden açıldı şimdi bunu sürekli yapıyor bilgisayar açılmıyor yeniden formatladım aynı yerde yine aynı sorun oluyor lütfen yardım edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka Cd ile Dene + Hatayı çek Buraya Koy

• anlaşılan formatı beğenmemiş gibi @umutxgs dediği gibi başka cd ile format atmayı deneyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmsnickers -- 19 Ekim 2013; 13:16:59 >
  • Hatayı çekemiyorum çünkü 1 sn gelip gidiyor ekran ve yeniden başlıyor daha sonra windows başlamadı bunun nedeni en son yaptığınız yazılım veya donanım değişikliği olabilir.
    Güvenli mod
    Ağ desteği ile güvenli mod
    Komut istemiyle güvenli mod
    En son iyı yapılandırma
    Windows u olağan şekilde başlat
    Uyarıları çıkıyor güvendi mod dediğim zaman altta çok hızlı yazılar gelip gidiyor ve mavi ekran 1 sn kadar görünüp tekrar reset atıyor en iyı şekil ve olağan başlattığımdada 1 sn mavi ekran verip yeniden başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmskync

Hatayı çekemiyorum çünkü 1 sn gelip gidiyor ekran ve yeniden başlıyor daha sonra windows başlamadı bunun nedeni en son yaptığınız yazılım veya donanım değişikliği olabilir.
    Güvenli mod
    Ağ desteği ile güvenli mod
    Komut istemiyle güvenli mod
    En son iyı yapılandırma
    Windows u olağan şekilde başlat
    Uyarıları çıkıyor güvendi mod dediğim zaman altta çok hızlı yazılar gelip gidiyor ve mavi ekran 1 sn kadar görünüp tekrar reset atıyor en iyı şekil ve olağan başlattığımdada 1 sn mavi ekran verip yeniden başlıyor.

bu hatanın aynısı bende olmuştu zamanında çok uğraşmıştım format olmadan başka çözümü yokmu diye ama yokmuş sonunda format atmıştım

• Zaten format atarken bu hatayı alıyorum.

• Mavi ekran hataları genelde ram ve hdd kaynaklı olabiliyor ama sizin sorununuz kullandığınız xp cd nin sata sürücülerinin yüklü olamasındanda kaynaklı olabilir eyer hdd bölümleme ekranında mavi ekran hatası veriyorsa tabi anakat biosunuz destekliyorsa sata modunu deaktif edip ide modunuda etkin yapıp tekrar deneyin yok eyer böyle bir seçenek yoksa kullandığınız xp cdsine anakartınızın modelini öğrenip uygun sata sürücüleri indirip xp cdsine entegre edip deneyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tarz mavi ekranlar yazılımsal kaynaklı oluyor.Farklı bir cd ile ve farklı dvdr ile deneyip sonuca erişebilirsiniz
  • Evet arkadaşlar sorun çözüldü ahcı yi desiblite yaptım sabahta yapmıştım olmamıştı öğlen yaptım yine olmamıştı ama şimdi oldu format tamamlandı teşekkürler ilginize.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.