Şimdi Ara

Format Esnasında Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda Windows 8.1 yüklüydü. Hiçbir sıkıntı olmadan normal şekilde bilgisayarımı kapattım. Saatler sonra açtığımda Loading Operating System kısmını geçiyor fakat simsiyah ekranda kalıyor. Windows'u yükleyemiyor yani. Format atmayı denedim. Windows 7 kuracakken format esnasında "Windows Güncelleştirmeleri Yükleyemiyor" hatası aldım. Daha sonra Windows 8.1 ile formatlamayı denedim tekrar fakat yine herşeyi yükledikten sonra formattaki güncelleştirme yüklemesi kısmında aynı hatayı verdi. "Windows güncelleştirmeleri yükleyemiyor" hatası. Lütfen acil yardım. İyi günler dilerim.

• Myers35 M kullanıcısına yanıt
    Benim bilgisayarda şu an "ASUS" yazısından sonra siyah ekran veriyor. Windows 8.1 açmıyor. Bilgisayara girerken F8 veya F9 tuşlarına abanın. Recovery yani Win 8'in menüsü açılacak. Oradan sıfırlayabilir, onarabilir yada yenileyebilirsiniz kesin işinize yarayacaktır. Format atamamanızın sebebini bilmiyorum. Ancak çözümü "BİOS" internetten biraz bakarsan bulabilirsi. Bios'a bir ayar yapmak gerekiyormuş. İyi Günler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5D5A5D52 -- 9 Eylül 2015; 22:03:35 >
  • Evet bios ile ilgili birşeyler bende gördüm bios'u sıfırla filan diyorlar. Hala uğraşıyorum. Recovery menüsü açılmıyor zaten masaüstü. Çok teşekkür ederim ilgin için. sağol :) Uğraşayım ben biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskkaan

Benim bilgisayarda şu an "ASUS" yazısından sonra siyah ekran veriyor. Windows 8.1 açmıyor. Bilgisayara girerken F8 veya F9 tuşlarına abanın. Recovery yani Win 8'in menüsü açılacak. Oradan sıfırlayabilir, onarabilir yada yenileyebilirsiniz kesin işinize yarayacaktır. Format atamamanızın sebebini bilmiyorum. Ancak çözümü "BİOS" internetten biraz bakarsan bulabilirsi. Bios'a bir ayar yapmak gerekiyormuş. İyi Günler :)

Bios'u optimized defaults yaptım ve yükleme esnasında tüm sistem için ayrılmış hdd alanlarını silerek formatlayınca düzeldi dostum çok teşekkür ederim ilgin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myers35

quote:

Orijinalden alıntı: gskkaan

Bios'u optimized defaults yaptım ve yükleme esnasında tüm sistem için ayrılmış hdd alanlarını silerek formatlayınca düzeldi dostum çok teşekkür ederim ilgin için.

Sorun değil kardeşim :) PC İle ilgili her türlü sorularını sorabilirsin bana :) [Ancak Bana Şu Konuda Yardım Edersen Sevinirim]

http://forum.donanimhaber.com/m_109864324/f_//tm.htm#109878999

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    AÇILIŞTA HATA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.