Bildirim
Format konusunda acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sök o harddiski başka bir pcde biçimledir 98den kurtul daha sonrada tak pcne birinden bulduğun xp pro yu yükle -
Teşekkürler.Başka pc de xp ile format atsam ve sonra xpsp2 ile vestel de formatlasam sistem kurabilir miyim?Neden böyle bişey var vesteller de. -
olmaz öyle sen dedğim şekilde yaparsan sorun olmaz rahat ol -
Xp pro dediğinizin özelliği nedir peki?Xpsp2 ile format atınca mı olmaz demek istediniz? -
güncel... -
Arkadaşlar başka bir makinaya hdd yi taktığım zaman,görmedi hdd yi... -
disk ide ise jumper ayarlarını kontrol et.cdrom warsa çıkar onu direk onun ide kablosuna tak mesela -
Disk sata... -
taktığın zaman aygt yöneticisinden donanım değişikliklerini tara de o zaman kurar hddyi -
Hdd yi taktığım makinanın diskide sata...Onun çalışmasında bir problem yok ama... -
İki hdd yi birlikte taktığım zaman bilgisayar donuyor...açıldığı zaman donanım değişikliklerini tara dedim ama bişey bulmadı...İyice kafam karıştı. -
dostum çakışma yapıo , senin hdd üzerindeki master çubuğunu slave moduna getir daha sonra tak pc ye -
djsam arkadaşım dediğin gibi master ve slave ayarlarını yaptım ve pc açılışita gördü 2 hdd yi de...Çok teşekkürler...Şimdi ne yapmam gerekiyor...Vestel makinada da mı jumperdan dolayı sorun olmuştur? -
şimdi tekrar master yap xp pro sp2 ile format at -
djsam arkadaşım çok teşşekkür ederim...Kendi makinemde xp sp2 ile format attım...Şimdi hdd yi diğer makineye takarsam sorun olmaz mı artık?O makineye takıp format atsam tamam mıdır yani? -
olmaz hocam.diğer makinaya takın, cd ile güzel bir kurulum yapın.ama önce biosdan hdd nin görünüp görünmediğine bakın.
cdyi first boot device olarak atayın
sorunçıkmasın -
mesuthaksoy çok teşekkürler yardımlarınız için...Bir de bu sorun neden oluştu yazabilir misiniz...Benim kafamda da bir kaç şey oluştu ama tam anlayamadım işin doğrusu.Diğer makinaya takarken de jumperlı takacağım demi? -
üst konusu mevcut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X