Bildirim
format maduru
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
formattan sonra zor dostum ..cok cok onemlı ıse profesyonel yardım alın dıyecegım ama ucretlerı baya bır yuksekdır.. sızın yapabılecegınız pek bırsey yok .. -
Recovery my files diye bir program var. tarattırıp fotoğraf, pdf, dosya, exe, dll vb. çoğu şeyi bulabilirsin. %90-95 ini bile kurtara bilirsin. ama tam anlamıyla kurtarıpta (oyun falan açabileceğini zannetmem, iso dosyalarındada öyle) kullanılabilir durumda tekrar ele geçirip yedekleyebilirsin. ama biraz uzun sürer. sonuçta 20GB diyorsun. -
ontrack easy Recovery işini görürür -
Kaybettiğim 200 mb'lık video dosyasını recuva ile geri kurtardım ama görüntü yok ses var -
quote:
Orijinalden alıntı: herdogan80
Kaybettiğim 200 mb'lık video dosyasını recuva ile geri kurtardım ama görüntü yok ses var
kardeşim o media player codec paketi olmadığından öyle olur codec pack yüklemelisin bulamazsan yaz ben yükleyip gönderim -
quote:
Orijinalden alıntı: hep öyle olur zaten
quote:
Orijinalden alıntı: herdogan80
Kaybettiğim 200 mb'lık video dosyasını recuva ile geri kurtardım ama görüntü yok ses var
kardeşim o media player codec paketi olmadığından öyle olur codec pack yüklemelisin bulamazsan yaz ben yükleyip gönderim
Benim bildiğim codec ses içindir ama bende görüntü yok
-
İmkansız olay. -
Fomatlandığına emimmisiniz belki de unmout olmuştur.Acronis disk suilt di deneye bilirsiniz bir arkadaşımın 40 gb hdd kısmı ki sisteminde f diye gözüküyordu komple uşmuştu tıklayınca biçimlendirilmemiş alan diye çıkıyordu biçimlendirme menüsü çıkıyordu.Acronis disk suit ile recovery kısmından otomatik olarak büyük bölümünü kurtadık ama isolar ile tek büyük rarlı dosyaların bir kısmı bozulmuştu ama fotolar-mp3ler onun için önemli olan pdf lerin tamamını kurtarıldı.Lakin3-4 saat sürdü. -
aslında silinmiyor hiçbir şey ama arkadaşların dediği gibi prof. destek gerektiriyor ücretleri de baya yüksek -
GET DATA BACK PROGRAMINDAN halledilebilir bu sorunu diye düşünüyorum dostum -
format atmasaydı belki olurdu da format atmış arkadaş -
he birde bi ayrıntı daha bilmiyorum bi önemi varmı win7 starder dı xp i yüklettim kimi imkansız demiş kimisi olur demiş kiminiz ben yaptım kiminiz profesyonel destek demiş anlamadım ama herlade birazda inanmak istediğimden kaynaklı ben kurtarılacağına inanıyorum video ve foto hepsi teşekkeürler yardımlarınız için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X