Şimdi Ara

Format sonrası laptopta wireless görünmüyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop'a format attıktan sonra diğer bütün donanımların sürücülerini bulup yükledim ama kablosuz internet bağlantısı çalışmıyor. Yani wireless özelliği olduğundan habersiz alet. İşin kötüsü tanınmayan aygıt da yok. Aygıt yöneticisinde herhangi bir sarı uyarı yok. Donanım değişikliklerini tara diyorum gene bi değişiklik yok. Diğer network sürücülerini (LAN, bluetooth vs.) kaldırıp tekrar yükledim gene yok. Dolayısıyla sürücü bulmam da bir işe yaramıyor.

Kablosuz düğmesine bastığımda da bir değişiklik yok. Aynı düğme bluetooth'u da açıyor, o çalışıyor. Şimdi bu bilgisayar'a wireless özelliği olduğunu nasıl anlatmam gerekir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aakyurek -- 21 Eylül 2009; 18:49:29 >

• Marka Model Belirtebilirmisiniz? Wireless PCMCIA Yuvasına Takılan Cinstenmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin-C

Marka Model Belirtebilirmisiniz? Wireless PCMCIA Yuvasına Takılan Cinstenmi ?

• Üzerinde Wi-Fi logosu olan tuşa Fn ile birlikte basın.
  • Laptop markası: Byron, ama aslında MSI S420 (MS -1412) olarak geçiyor. Wireless çeşidi hakkında bir bilgim yok (PCMCI olayı konusunda) ama laptop'ın sitesi ve özellikleri aşağıda:

http://www.msi.com/index.php?func=prodtmpspec&maincat_no=135&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1030

FN tuşuna da bastım bu arada.. Ama normalde FN ile çalışmıyordu zaten.. Ayrı bir tuş..
  • O KısaYol Tuşlarının Çalışması İçinde Bir Program Oluyor Ama..Wİreless Kapalı Bile Olsa Donanım Olarak Görüyordu..Sadece Bağlantısnı Kesiyor O Tuş..Saygılar..
  • O zaman şöyle söyleyeyim:

FN tuş kombinasyonu ile parlaklık, ses açma gibi işlemleri gerçekleştirebiliyorum.. O bakımdan FN'de bi problem yok..

Wireless tuşu ise şöyle çalışıyor.. 1 defa basınca wireless, 2. defa basınca bluetooth, 3.sünde wireless+bluetooth, 4. de ise ikisi de inaktif hale geliyor.. Şimdi ben de 1 defa bastım. Kasa da wireless ışığı yanıyor ama bilgisayarda herhangi bir değişiklik yok. Taskbar'ın köşesindeki kablosuz ikonu çıkmıyor. Ama aynı tuşa 2. basışımda bluetooth çalışıyor. Yani tuşta da bir problem yok.

Heralde Windows kurulurken wireless'i görmedi bir şekilde ve şimdi de aktif hale gelmiyor bir türlü.. Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aakyurek -- 22 Eylül 2009; 3:43:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her türlü driver'ı olan Perfect XP DVD'si ile de tekrar kurdum XP'yi ama hala wireless görünmüyor laptop'ta. Wireless programını da kurdum "Wireless LAN card yok" ve "Wireless kartı takın" diyor. Donanımsal bir sorun olabilir mi? Ne yapılabilir ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.