Şimdi Ara

Format sonrası ses sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. uzun zamandır bilgisayarımda sesle ilgili problemim var. girmediğim site bakmadıgım yer kalmadı sorunumu bulamıyorum. :( :( format attırmıştım 5 6 ay öncesine kadar. önceleri sorun yoktu fakat suan son bi kaç gün kulaklıgımı bilgisayarıma taktıgım zaman ses cok az geliyor. ve bir de bi kaç aydır skype'ta karşı tarafa cok cok az ses gidiyor kulaklıgı taktıgım zaman. onun haricinde sorun yaşamıyorum baska yerlerde. tüm ayarlara baktım belki yapiyim derken iyice bozdum onu da bilmiyorum hiç anlamıyorum bu işlerden. erkek kardeşim sürekli oyun oynuyor yeni şeyler yüklüyor bişeyler yapmış bozmus olabilir. bi sitede ses driver ile ilgili sorun olabileceğini okudum fakat uygun sürüm veya driver mı kullandıgımı dahi bilmiyorum. bu konuda ne yapabilirim? driver ım uygun mu yoksa yeniden yüklemem mi lazım? bu ses ayarlarını resetlemenin bi yolu yok mu? simdiden teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Suanda tamamenmi ses yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır ses var ama cok az
  • Anakartın modelini yazabilirmisn

• bu konularda cok cahilim ne yazıki nasıl bakabılecegım ona nerden ogrenebılırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssedaseda

bu konularda cok cahilim ne yazıki nasıl bakabılecegım ona nerden ogrenebılırım..

Anakart modelini yazarsan yardımcı olurum kardes
  • Huseyın397 H kullanıcısına yanıt
    buyur kardes
  • aynen kardeş anakar möleni şçy yap bilgisayarını kapağını aç ve ufak bir yazı yazar ama elferiyle bak saüte alta ortaya bak görür sün orda örnegin foxcon trv966 gibi
  • rew875 R kullanıcısına yanıt
    attıgım fotografta gösteriyor değil mi anakart modelini?
  • Yok yazmiyor

• notebook modelini öğrenip sitesinden ses driverını indirin halihazırda bir ses driverı varsa önce onu silin öyle kurun
    notebook modeli çıkartmayı koparmadıysanız alt tarafta yazar
  • quote:

buyur kardes

Everest diye bir programı sistemi tanıtan herşeyi hakkında bilgi veren onu kur pc ni tanımlayacak ve sol sekmeden anakarta tıkla oradan modelı yazar.Attıgın resımde yazmıyor.Ve eski driveri kaldırman lazım.Sonra anakartın resmi yani orjinal sitesinden driverı indirip kurabılırsın.Googleye yaz modeli çıkar zaten sitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyın397

quote:

buyur kardes

Everest diye bir programı sistemi tanıtan herşeyi hakkında bilgi veren onu kur pc ni tanımlayacak ve sol sekmeden anakarta tıkla oradan modelı yazar.Attıgın resımde yazmıyor.Ve eski driveri kaldırman lazım.Sonra anakartın resmi yani orjinal sitesinden driverı indirip kurabılırsın.Googleye yaz modeli çıkar zaten sitesi

Sunu ekleyeyım modeli yazıyor tam detaylı bir açıklaması yok Örneğin benım anakartım boyle cıkıyor " Toshıba Satellıte L855D " bunun gibi olması lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.