Şimdi Ara

Format sonrası siyah ekranda kapanma yardım edebilirseniz çok sevinicem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hp pavilion dv9000 dizüstü var elimde biosta dv7000 görünüyor. konumuza geleyim 21-10-2009 tarihinde bilgisayarda yavaslamalar vardı ısınmadan kaynaklandıgını düşünerek belli bir süre kapalı tuttum. tekrar açtığımda ise cd okuma ekranında beklediğini ve bir süre sonra kapanıp acıldıgını sonrasında ise cd okuma ekranında kaldını gordum. format atarak mevcut ultimate işletim sistemim üzerine yeni ultimate kurdum. format sonrası herşey normal seyrinde devam ederken driver yüklemelerim yenıden baslatmamı gerektırıyor ve yenıden başlattıgımda aynı sorun tekrar karşıma çıkıyor.

buda açılış zamanındaki hp ekranı sonrası cd okuma ekranı kapanma videosu.
    http://rapid.share.com/files/283451621/Video045.mp4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meymedll -- 22 Eylül 2009; 16:01:36 >

• bu sefer c yerıne d ye kuruyorum bi umut (:
  • diskteki bütün dataları yedekleyip recovery yapabilirmisin sıfırdan kurulum.
    yeniden kurduktan sonra driverlerin hepsini yükledikten sonra windows update lerin kritiklerin hepsini yükleyebilirmisin?
    bide ısı değerlerini paylaşırmısın?
  • bilgisayar sadece format sonrası acılıyor şuan bitmek üzere.. bu bilgileri sizinle ancak ozaman paylaşabilme şanşım olucak. anlık iletişim adresim mehmet---aydin@hot
  • everest gösterdiği değerler bunlar umarım istediğin budur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.