Merhaba arkadaşlar win 8.1 pro yüklüydü bilgisayarımda zaten bilgisayarım acayip kasıyordu hanı anlamıyorum sistemim iyi imzadaki sistem harddisk sürekli %100 deydi kullanma olarak bigün eve geldim bi açtım your pc need to be repaired yazıyodu işte boot dosyası silinmiş kendi kendine şimdi arkadaşlar sorun şu
Usbden format atıyım diyorum dosya eksik değil lütfen bunları söylemeyin cdlerdede problem yok. usbden win 8.1 i koyuyorum repaire tıklıyorum windows locked diyo tamam hadi eyvallah sonra ınsalldan customa tıklıyorum iste sey diyor dosya bulunamadı sürücüleri görmüyor halbüki usb nin içinde usb de hem iso halinde hem dosyalar açık halde bulunuyor bundada sorun yok olsa zaten başa gelmezdi şimdi asıl bomba. Experin bana verdiği orjinal w7 home premium cdsini takıyorum. devam etmeye çalıştıgımda ise dosyalar kopyalannıyor yazısı gelince
Windows gereken dosyaları yükleyemiyor ağ sorunları windows un dosyaya erişmesini önlüyor olabilir ağa bağlı oldugundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın hata kodu:0x80070006