Şimdi Ara

Formatda Antivirüs Programı Silinirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara kendim format atamıyorum bilgisayarcıya vericem format atması için ama PC imde Kaspersky nin lisanslı antivirüs programı var Format attıkdan sonra bu silinirmi silinirse şifreyi unuttum çünkü format atarken silmemek mümkünmü yada antivirüsün içinden şifreye ulaşabilirmiyim.

• formatı atan kişiye söyle yedeklesin programı
    hem silinse bile önemli değil portable indirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah191 -- 4 Ağustos 2013; 21:22:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabulyuve

Bilgisayara kendim format atamıyorum bilgisayarcıya vericem format atması için ama PC imde Kaspersky nin lisanslı antivirüs programı var Format attıkdan sonra bu silinirmi silinirse şifreyi unuttum çünkü format atarken silmemek mümkünmü yada antivirüsün içinden şifreye ulaşabilirmiyim.

evet silinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle
  • Formatta bütün c sürücüsü silinir silmedende olabilir biçimlendirmeden direk yükle derse windows.old dosyası oluşur yani eski windowsunuz kalır oradan programı yeni windowsun içine atıp windows.old dosyasını silebilirsiniz
  • dabulyuve D kullanıcısına yanıt
    lisanslıysa sorun olmaz cd nin kabı duruyorsa kodu yolla onlar sana key verirler lisans süresi bitmediyse ben çoğu kez nod da yaptım hatta bitmişti son kez olsun bile yollamışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuqLuck

lisanslıysa sorun olmaz cd nin kabı duruyorsa kodu yolla onlar sana key verirler lisans süresi bitmediyse ben çoğu kez nod da yaptım hatta bitmişti son kez olsun bile yollamışlardı

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

quote:

Orijinalden alıntı: ChuqLuck

+1

eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.