Şimdi Ara

formatlanmış fakat biçimlendirilmemiş hdd kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarım cok yavaşlamıştı format atmam gerekiyordu, xp yüklü idi pc de, herzamanki gibi başladım format atmaya işte hardiscleri formatladıgımız ekrana geldim, 2 adet c ve d sürücüsü vardı pcde, ikiside ayrı hdd lerde, format ekranında sadece 1 tane gözüktü bende dalgınlıkla format demiş bulundum, sonradan farkettim ki d yi formatlamışım, sonra farkeder farketmez (biçimlendirmeden önce) kapadım pc yi söktüm işte d sürücüsünün oldugu hddyi, başka pcye taktım biçimlendirmemiş sürücü olarak görüyo,işte üzerine hiçbişi yazılmadı formattan sonra hatta biçimlendirme bile yapılmadı, kurtarmam mümkünmü?

easy recovery programında biçimlendirilmemiş sürücü kurtarmak için rav recovery fln gibi bi bölüm var, o kurtarır zaneediyorum ama

benim sorum şu bu durumda en ii hangi program veya yöntem uygulanmalı???

• partition recovery programları ile deneyin ancak ücretsiz versiyonlar ne kadar başarılı olabilir bilmiyorum...Programlar örnektir, elinizde daha profesyonel bir yazılım varsa onu deneyin.

http://findandmount.com/
    http://www.minitool-partitionrecovery.com/
  • Diskin üzerine hiçbirşey yazmayın . Kurtarılan verileri başka diske yazdırın . Çeşitli programlar var . easus data recovery bunlardan biri . kolay gelsin .
  • bişi yazamam zaten, disc biçimlendirilmemiş, sadece kurtarmak için baglıcam pcye ve bi yöntemle(soru bu hangi yöntem veya hangi programla) kurtardıgım verileri başka hddye yazcam, sadece okumak için kullanıcam eski hdd yi, sora kurtarabildigim kadar kurtardıktan sonra formatlar biçimlendirir kullanırım:D
  • şu anda en öne cıkan program easy recovery programının "rav recovery" (biçimlendirilmemiş discten veri kurtarmaya yarayan) modu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.