Şimdi Ara

FORMATTAN SONRA 7670M DRIVER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda laptoptayım. Modeli, Packard Bell LS44HR. İlk önce Packard Bell Recovery Management üzerinden format attım ama Home Basic yüklediği için kendi kurulumumu yaparak W7 Ultimate yükledim. Ancak tabi hiç bir driver yoktu laptopta, wireless'i masaüstümden atıp burada yükledim ve burdan diğerlerini otomatik yükleyecektim ama hem 7670M'i hem de HD3000'i Standart VGA Grafik Bağdaştırıcısı olarak gösteriyor. Ve Otomatik Yükle dediğimde bulunamadı tarzı bir şeyler yazıyor. Ne yapabilirim?
    Soru 2: Packard Bell Recovery Management üzerinden fabrika ayarlarına sıfırladığım zaman HD7670M'inde, HD3000'i de gösteriyordu. Eğer çözüm bulamazsak Packard Bell Recovery Management'a tekrar nerden ulaşabilirim?
    Soru 3: İşlemci driver'larını falan otomatik yükletecek bir program var mı? O kadar çoklar ki hepsini bulmam günlerimi alabilir.
    Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHunterx -- 24 Ağustos 2013; 20:26:02 >

• Yukarı
  • hd 7670 m driverini netten indirebilirsiniz bide tam emin degilim ama driver genius ne ole bisey vardi driverler icindi herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 610-tk mı kullanıyorsun 17.3 inç ? aynısı ben de de var
  • zaten cok bi program yok ekran kart driveri ses driveri bluetooth driveri 3 tane toplam

• İşte internetten AMD'nin sitesinden indirdiğimde de bir şey değişmiyor ki başka bir çözüm yolu yok mudur? Ayrıca, işlemci driverları falan da updatelenmesi gerekiyor sanırım hepsini yükleyecek bir program yok mudur?
  • Yukarı
    Edit: Şu anda AMD Catalyst Mobility Yüklemesi sayfasındayım. Driver'ı yükledim ama çıkan yazı bu:
    Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan AMD Catalyst Mobility yüklenemiyor. Grafik bağdaştırıcınızın bu sürümü desteklenmiyor. Grafik sürücüsü güncelleştirmesi için lüften dizüstü bilgisayar üreticinize başvurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHunterx -- 24 Ağustos 2013; 21:44:27 >
  • Oldu hocam, Recovery menüsüne girdim. Sana mesaj atıyorum o zaman.
    Edit: PM'in kapalı galiba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HHunterx -- 25 Ağustos 2013; 0:32:39 >
  • Önce intel graphics i kurmayı dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.