Şimdi Ara

formattan sonra bilgisayar yavaşladı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstü bilgisayarıma windows 7 kurdum. 320 gb lık ve 1 tb lik iki hdd var içinde. sistemi c ye kurdum ama 320 lik taraftaki d bölümünün adı, 1 tb lik olan e ile isim değiştirmiş bilgisayarda neyi açmaya çalışsam bol bol bekletiyor beni sorun bu mu onu da bilemedim nasıl düzeleceğini de bilmiyorum yardım edebilir misiniz

• hocam kusura bakmayın bir sorunum var,bende hp dv5-1040et modeli var,yanlız grafik kartının birini yükledim aero masaüstü grafiği kuruldu ama oyun grafiği indirmeye çalıştım hp sitesinden driveri şöyle bir uyarı çıkıyor bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor ,kur kapatılacak diyor ve kapanıyor,nvidia 9600 geforce gt ekran kartı,problem neden kaynaklanabilir acaba?bilgisayarın windows deneyim dizini tıkladım orada oyun ve grafik puanı 2 yazıyor dierleri normal,sorun neden kaynaklanıyor açıklarmısınız lütfen
  • iyide hocam ekran kartı özelliği nvidia geforce 9600M gt,benim kurduğum ekran kartıda nvidia geforce 9600m gt,zaten hp sitesinden indirdim,ama anlamadığım şu bir driveri kurdu ötekini işte o yazı çıkıyor sistem yazılımı kuramadı,kur kapatılacak diye,acaba ekran kartında mı sorun var?ekran kartında sorun olsam biri kurulurmuydu?ne yapacağımı şaşırdım ya
  • makyajlı bir windows 7 yükledim. işlemci intel c2quad q8300 2.5 ghz anakart gigabyte ep41 ud3l ekran kartı axle 9600gt 256bit 1gb bellek 2*1gb ddr2 1066 mhz .
    yz shadow ve yod 3 m diye iki program başta çalışıyor onları da kapatıyorum .güncelleştirmeleri kontrol et ama karşıdan yükleme ve kurma işlemini ban bırak olarak seçtim.
  • GPU: 46C
    Temp 1 : 37C
    Temp2 :55C
    Temp 3: -2C
    Temp : 0C
    HD1: 35C
    HD0: 37C
    HD3: 45C
    Core 0: 62C
  • windows 7 yi yavaş olan hdd'ye kurmuş olabilrsin. Hangi hdd daha performaslıysa (büyük ihtimalle 1tb olan) ona kur. ve kurduktan sonra driverları güncelle.
  • driverlerin son güncellemelerini yap ondan sonra hızlanacaktır
  • Bilgisayarının özellikleri işletim sistemini desteklemiyor olabilir..
  • Bende dün format attırdım. CD-rom yok o yüzden flash bellekten attı arkadaş. Ama format attırdığıma gerçekten pişmanım. Bundan önce bilgisayar resmen uçuyordu şimdi ise bir işlem yaparken baya bekletiyor. Silkroadda 8 çar açarken şimdi 1 çar açınca herşey kasıyor. Bilgisayarın özellikleri: 8 gb ram var i5 2500k işlemci var HD6850 ekran kartı var. Neden böyle birşey yapıyor hala anlamış değilim. Umarım bir çözümü vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swiftlife

Bende dün format attırdım. CD-rom yok o yüzden flash bellekten attı arkadaş. Ama format attırdığıma gerçekten pişmanım. Bundan önce bilgisayar resmen uçuyordu şimdi ise bir işlem yaparken baya bekletiyor. Silkroadda 8 çar açarken şimdi 1 çar açınca herşey kasıyor. Bilgisayarın özellikleri: 8 gb ram var i5 2500k işlemci var HD6850 ekran kartı var. Neden böyle birşey yapıyor hala anlamış değilim. Umarım bir çözümü vardır.

büyük ihtimalle driverları yüklemedin. özellikle ekran kartının driverını yüklememişsen oyunda kasması çok doğal.
  • Yok yükledim. Hatta yüklemeden önce bilgisayar daha hızlıydı. Ekran kartı driverını yükledikten sonra kasmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swiftlife

Yok yükledim. Hatta yüklemeden önce bilgisayar daha hızlıydı. Ekran kartı driverını yükledikten sonra kasmaya başladı.

arkadaşının yüklediğini söylemişsin. yüklediği windows belki msdn (microsoftun yayınladığı orjinal dvd) değilde üzerinde oynanmış bir dvddir veya etkinleştirme için kullandığı program sorunludur. eğer bütün driverlar kurulmuşsa ve buna rağmen yavaşsa bence tekrar farklı bir dvdden format at.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.