Şimdi Ara

Formattan sonra,EKRAN KARTI sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar cok ilginc hic basima gelmeyen bi sorunla karsilastim.Medion Marka MSI anakarta sahip bir desktop bilgisayar aldim birinden, üstünde xp home edition vardi ama 4-5 yildir kullanilmis bu seklide.Bende format attim xp prof. yükledim hersey tmm güzel bi sekilde format bitti. güncellemeleri yaptim ekran karti driverini yükledi restart oldu acilacagi zaman windows acilma ekraninda takili kaliyo. acaba yanlis biseymi oldu dedim tekrar kapattim en son yapilanma seklinde acilsin dedim, acildi pc ama ilk formatli halinde güncellemeler yok. sonra tekrar güncelledim ekran karti driver flan yükledim tekrar restart yine ayni hatayi verdi. ekrarn kartini yüklemezsem aciliyo pc driveri yüklü olmayan haliyle. ama yüklersem herseferinde acilirken kaliyo o sekilde. sonra win7 yükledim yine ayni sekilde acildi güncellemeleri yaptim ekran kartini yükledim yine restarttan sonra windows aciliyo derken o ekranda kaliyo kitlenip. sonra tekrar xp yaptim yine ayni hata kitlendigi anda powerden kapatip acinca en son yapilanma ayarlarinda acilsin dedigimde ekran karti driveri gidiyo ve normal calisiyo pc.

Ekran kartim : Nvida Geforce 9400 GT kendi sitesinden indirdim driverleri 140 küsür mb kurdum yine ayni hata windows updatede kurdum yine ayni hata anlamadim bi türlü benim görüsümce ekran kartindan kaynaklanan bi sorun ekran karti arizali olsa hic ekran gelmez diye düsünüyorum. tabiki pek fazla bi bilgim yok bu konuda. bilgisi olan arkadaslarimdan eger bu sorun ile ilgili yorum ve görüslerini alabilirsem mutlu olurum.neden böyle oluyo anladigim kadar yapmaya calistim ama olmadi.

lazim olurmu bilmiyorum pc bilgilerinide yaziyim ana kart MSI MS 7813 olmasi lazim 1gb ddr2 ram intel core duo 2 1,8 cpu
    simdiden yardimlariniz icin tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveSound -- 22 Şubat 2013; 2:17:07 >

• ekran kartı arızalı olabilir.
    driver yüklemeden önce ekran kartına yük binmediği için sorun çıkarmıyordur ama ekran kartı çalışınca ısınıp sorun çıkarıyor olabilir.
  • tesekür ederimm yorumunuz icin ama ekran kartinda onboard ekran cikisida yok sadece ekran kartiyla baglayabiliyorum. bozuk olsa o sekildede driver yüklemeden calisirmi ? yüklemeden ekran geliyo suan bu sekilde yaziyorum videoda izleyebiliyorum normal bi sekilde. ama sayfalari indirip cikarirken yada kaydirirken yavas calisiyo satende aygit yöneticisinde gösteriyo yüklü olmadigini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.