Şimdi Ara

formattan sonra hard disk görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün bilgisayarıma şu kendini kopyalayan virüslerden bulaştı, tüm hafızayı doldurdu ben de pek anlamadığımdan baş edemedim, bilgisayarcıya götürdüm. bugün alıp direk istanbula döndüm bilgisayarı açtığımda c: var eskiden d: hard diske aitken şimdi dvd raw olmuş ve diğer hafıza birimi yok. acaba hard diski ikiye bölmedi mi dedim ancak benim bilgisayarımda 250gb hard disk var c:nin boyutu 100gb, acaba bilgisayarcı diğer parçayı sistemde gözükmemeye mi ayarladı yanlışlıkla ne yaptı yardım edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: satıyore

dün bilgisayarıma şu kendini kopyalayan virüslerden bulaştı, tüm hafızayı doldurdu ben de pek anlamadığımdan baş edemedim, bilgisayarcıya götürdüm. bugün alıp direk istanbula döndüm bilgisayarı açtığımda c: var eskiden d: hard diske aitken şimdi dvd raw olmuş ve diğer hafıza birimi yok. acaba hard diski ikiye bölmedi mi dedim ancak benim bilgisayarımda 250gb hard disk var c:nin boyutu 100gb, acaba bilgisayarcı diğer parçayı sistemde gözükmemeye mi ayarladı yanlışlıkla ne yaptı yardım edebilir misiniz?

hocam tam olarak ayarları hatırlayamıyorum ama bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet deyin ordan depolama ordan da disk yönetimine girin ordan gerekli ayarları bulabilirsiniz
  • MrCaptain1001 kullanıcısına yanıt
    dediğini yaptım ve 200gblık bi parçayı daha çıkardım ancak yaklaşık 150mblık 3. bir harddisk varmış gibi gözüküyor ve sistem dosyaları var içinde, ne olduğunu anlayamadım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıyore

dediğini yaptım ve 200gblık bi parçayı daha çıkardım ancak yaklaşık 150mblık 3. bir harddisk varmış gibi gözüküyor ve sistem dosyaları var içinde, ne olduğunu anlayamadım açıkçası

doğrudur sistem 100-150 mb kadar bir alanı kendine saklıyo o kısıma dokunamıyorsun bende de öyle
  • satıyore S kullanıcısına yanıt
    başlat -> çalıştır -> diskmgmt.msc

Bunu yazıp çıkan pencerenin resmini atın bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.