Şimdi Ara

Formattan sonra siyah ekran.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir arkadaşımın laptopu (dell vostro serisi) var daha önce windows 7 temalı xp kullanıyordu virüslü virüslü. Sonra ben dedim buna format atayım diye sonra Dell ekranı geldikten sonra yani power tuşuna bastıktan 3-4 saniye sonra direk siyah ekrana geçiyor ve hiç bir şey yapamıyorum. Laptopun pili ölmüş zaten prize takılı şekillde kullanıyorum. Biosu resetleyince "Strike F3 key ( before F1 or F2 key) if you don’t want to see power warning messages again.Strike the F1 key to continue, F2 to run the setup utility." tarzı bir şey çıkıyor pek anlamadım bu kısmı ama bastıktan sonra iki kere f1 ve ardından f3 e yine bir şey olmuyor tekrar siyah ekranda kalıyor usbden de bootta yapamıyorum. Yardımınıza muhtacım yoksa arkadaşım bayağı çıldırır :D

Edit: Formattan sonra tamamlanmaya az kala tekrar başlattı sorunsuz sonra şu test ekranları çıktı ve ondan sonraki başlatmada siyah ekran vermeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armoredsaint -- 10 Eylül 2012; 1:55:28 >

• Harddisk uçtu büyük ihtimal :D Zaten format atmadan önce bir hata 75 kere çıkıp kastırıyordu bilgisayarı kullanması dayanılmaz hale geliyor sonra da . Bela olmasa bari başıma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.