Şimdi Ara

Forumda Yönetici Nasıl Olunur ve Seçilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl önce normal üye olanlar bugün " DH yönetici " diye nicklerinin altında yazı var.. Bu üyeler nasıl yönetici oluyorlar ? Kim bu üyeleri yönetici seçiyor ve neden ? Merak ettiğim için soruyorum..

• Bi bölümde yöneticiye ihtiyaç olduğunda, orada en çok bulunan, saygı gören, yardım eden falan üyeyle iletişime geçiyorlarmış ben öyle duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onz

Bi bölümde yöneticiye ihtiyaç olduğunda, orada en çok bulunan, saygı gören, yardım eden falan üyeyle iletişime geçiyorlarmış ben öyle duydum

4 yıldır buradayım ve ilk defa gördüğüm adamları yönetici olarak görüyorum.
  • Seni yapmazlar merak etme.
  • içmem suyundan içmem
  • Yönetici olunca sanki nolacak boşu boşuna günde saatlerce vakit ayırman gerekiyor .Maaş falan aldıklarıda yok
  • Yönetici olmak istiyorum demiyorum ki ben ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Yönetici olmak istiyorum demiyorum ki ben ?

Tamam işte yapmazlarda zaten
  • O zaman ne konu açıyon ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Yönetici olunca sanki nolacak boşu boşuna günde saatlerce vakit ayırman gerekiyor .Maaş falan aldıklarıda yok

GoldPunch maaş alıyor

Kanıtlarım var !
  • quote:

Yönetici olunca sanki nolacak boşu boşuna günde saatlerce vakit ayırman gerekiyor .Maaş falan aldıklarıda yok

Yine ayırıyoruz.
  • ilgi duydugunuz bölüme yaptiginiz katkilar,ayirdiginiz zaman,üyeler tarafindan sevilen sayilan biri olmak,aldiginiz cezalar vs.. gibi kriterler göz önünde bulunduruluyor.Ya siz bir yönetici veya admine basvurursunuz ya da onlar size teklif eder.Tabii bunun icin bölümde yöneticiye ihtiyac duyulmasi lazim.
  • quote:

Yönetici olmanın ismi yeter
    Ayrıca biraz alakasız oldu ama hepinizin bayramı kutlu olsun :)
  • quote:

quote:

GoldPunch maaş alıyor

Kanıtlarım var !

Adam al yazi editoru mu ne sacma sapan bisey alsin bi zahmet:) bu arada cidden ilk defa gordugum cok admin var ama takilkadigim biton forum var sonucta oralar icin secilms olabilirler

• quote:

quote:

Bi bölümde yöneticiye ihtiyaç olduğunda, orada en çok bulunan, saygı gören, yardım eden falan üyeyle iletişime geçiyorlarmış ben öyle duydum

Beni daha önce gördünüz mü?

Forum çok büyük. Bazı kişiler yıllarca sadece belli bir bölümde yazıyorlar. Orada yönetici olup orada yöneticilik yapıyorlar. Rastgele bir gün başka bir bölümde görülünce de garipsenebiliyor.

• tanıdık lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

quote:

quote:

GoldPunch maaş alıyor

Kanıtlarım var !

Adam al yazi editoru mu ne sacma sapan bisey alsin bi zahmet:) bu arada cidden ilk defa gordugum cok admin var ama takilkadigim biton forum var sonucta oralar icin secilms olabilirler

yok ya maaş almıyor gönüllü yapıyor

• Ne kadar alıyolar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

quote:

Beni daha önce gördünüz mü?

Forum çok büyük. Bazı kişiler yıllarca sadece belli bir bölümde yazıyorlar. Orada yönetici olup orada yöneticilik yapıyorlar. Rastgele bir gün başka bir bölümde görülünce de garipsenebiliyor.

Beni Anime&Manga bölümüne Flara'nın çırağı olarak alın.

• quote:

quote:

GoldPunch maaş alıyor

Kanıtlarım var !

Neymiş kanıtların.Bence Goldpunch gönüllü bu işi yapıyor.Hem maaş alsada hakkıyla alıyordur.Hem maaş almasından bize ne?Forumda emeği geçiyor sonuçta.Ki bence maaş almıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.