Şimdi Ara

FORUMDAKİ ARKADAŞLARA SİTEMİMDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dijital oyun kardeşlik platformunda bende oyun alıp vermek istiyorum lakin her gelen yenisin diyip vazgeçiyor hırsız değiliz şükür daha bir paylaşım yapmadan neden bu önyargı.
    kaç zamandır Uncharted 4 arıyorum maalesef yeni üyeyim diye kimse vermek istemiyor haklısınızda eyvallah ama referanslı olabilmem için almam lazım yardımcı olarkadaşlar un bana yanlışımız olursa söylersiniz ifşa edersiniz gözünüzü sevim bizi de aranızı alın iyi günler

• Valla işin zor.
    Gerçi bende de çok mesaj olmamasına rağmen ki 2 sene öncesine kadar kardeşlikten haberim dahi yoktu hiç zorluk yaşamadım. Bunda tabi 11 yaşında ki hesabın ara ara online olup bir şeyler okuyup sessiz sedasız gitmesinin imkanı vardır herhalde.

Zaten forumdan oyun alayım, satayım vs zor işler.. Ben şahsen son zamanlarda ne aradığım oyunu buluyorum ne de aldığım oyunu satabiliyorum.. Son zamanlarda dikkatimi çeken sanırsam 10-15 kullanıcı kendi aralarında aynı oyunları evirip, çeviriyorlar =)

daimi kardeşlik ya da bir 1-2 kullanıcı ile daimi alışveriş yapmak sizin için daha kolay olacaktır.

Ben psone dan ps4 e atlamış biri olarak bu konu da te en başında Evrekas ile sabitlemiştim mesela beraber oyunu alır beğenmeyen satar beğenen bırakırdı. Tabi sonra ben sattım kendisini çünkü kuzenime de ps4 aldırıp tek hesap, çok oyun mantığı ile kuzenle daimi kardeş olduk.

Bir de hem yaz ayları hem de dolar sayesinde kimse oyun almaz oldu..

Saygılar

• Yeni ve referanssız bir üye iseniz, en azından birkaç referans oluşana kadar çift hak alıp satın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay iş tecrübesi arayıp tecrübesizleri işsiz bırakan özel sektöre dönmüş.
  • Crimson Knight kullanıcısına yanıt
    Yanlış hocam, milletin ağzı çok yandığı için artık ince eleyip sık dokuyor hepsi bu. Yeni üyeler bir süre çift hak almak durumunda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satış işlerinde çok fırıldak dönüyor suçun yok tabi aba güvensizlik var. 10 gün önce bir üyeden bilgisayar parçası alayım dedim fiyatta konuşmadım pazarlık yapmadım dediği fiyat ne ise onu verecektim elden alayım dedim kesinlikle olmazmış prensip meselesi imiş yani parayı hesabıma gönder aynı şehirde ben sana kargolarım diyor. hesap alma satma işleri zaten ayrı bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

satış işlerinde çok fırıldak dönüyor suçun yok tabi aba güvensizlik var. 10 gün önce bir üyeden bilgisayar parçası alayım dedim fiyatta konuşmadım pazarlık yapmadım dediği fiyat ne ise onu verecektim elden alayım dedim kesinlikle olmazmış prensip meselesi imiş yani parayı hesabıma gönder aynı şehirde ben sana kargolarım diyor. hesap alma satma işleri zaten ayrı bir konu.
    Ben sahibinden.com'da ; Sattığım ürünlere dahi '' GeT ve HAVALE İLE SATIŞIM YOKTUR !! '' yazıyorum . Geçen gün bir arkadaş XBOX ONE S alacaktı , alacak mı almayacak mı anlamadım iki günde bir konuşuyoruz Kapora yollayayım dedi , yok ; Kapora falan istemiyorum dedim. Istanbul Kadıköy'de tanıdığı vardı , gelirse teslim ederim dedim. Ya da kendisi çok isterse ; havale & eft sonrası kargo geçerim dedim ki elden teslim etmeyi tercih ediyorum

Forum profilimi attım , ondan sonra hiç ses çıkmadı . Donanımhaber'in en güçlü ilk 20 profilinden biriyimdir muhtemelen .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.