Kalitesiz Translate Yama Görmekten Bıktık Usandık Translate Yama Görmekten Gözümüz Kanıyor Birkaç Adam Hariç Translate Yama Dolu Forum Hepsi İşe Yaramaz Yamalar Translate Oynayan Eşittir Türkçesine Saygısı Olmaz Ülkenin Heryerinden Kalitsizlik Akıyor Zaten Bide Bu Translate Yamalar Forum Translate Kalitesiz Yamalar Doldu Bu Sizin Eseriniz Translateci Tayfa |
Forumudaki Kalitesiz Translate Yamalar
-
-
İğneyi kendine batır, çuvaldızı başkasına...
-
Kimse sana yerelleştirme kalitesinde Türkçe yama yapmak zorunda değil. Aklınız çıkıyor emeğe saygı gösteririm teşekkür ederim diye.
Translate ya da değil her türlü emeğe saygım var oyunu ingilizce oynamak yerine başından sonundan tutup en azından birşeyler anlayabileceğim ts yama kullanırım daha iyi. -
Tamam.
-
"İğneyi kendine batır, çuvaldızı başkasına..." Neeeeee
Seversiniz Böyle Şeyleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetHakanBey -- 30 Aralık 2022; 15:50:49 > -
Emek Mi Var Şimdi Adam Translate Yapıyor Sonra Başkası Görüp Yapmıyor Hevesi Kaçıyor Benim Türkçemide Mahvediyor Translate Yama Ne Yapıcaz Onu Şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetHakanBey -- 30 Aralık 2022; 15:51:39 > -
çok basit indirme, oynama, konu açma
-
O mesajımda ne demek istediğimi anlamamışsın. Türkçe'ye saygıları yok diye insanları eleştiriyorsun, kendi yazdığın mesajlara bir bak. Türkçe öğretmenin bu mesajı görse Ukrayna'ya iltica ederdi herhalde :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byflash -- 30 Aralık 2022; 16:23:54 > -
Sen ücretli yapılan yamaların (İşini emeği ile yapan ve bazı resmi çeviriler hariç) gerçekten %100 el çeviri yapıldığına inanıyor musun?
www.deepl.com bak burası %90'a yakın el çeviri ile metinleri bire bir çeviriyor.
Ve çoğu ücretli el çevirisi yapıyorum diyenlerin bazıları da burayı kullanıyor.
Ücretli olunca kaliteli oluyor, ama ücretsiz olunca kalitesiz oluyor zihniyetinden bi kurtulun artık.
Bende translate çevirileri kullanıyorum ve deepl çeviriyi kullanan grupların yamaları da gayet güzel ve anlaşılır.
He beğenmiyorsan kullanma ya da git ücretli satın al. Fikrini de söyleyebilirsin onda da sıkıntı yok, ama kullanan insanlara böyle aşağılamak senin haddine değil.
Böyle konuşursan eğer sende karşı cevabı alırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rexroth -- 30 Aralık 2022; 16:53:3 >
-
El Emeği Translate Yapmayan Adamlar Var Hemde Patır Patır Yama Yapıyorlar Yapınca Oluyor Kardeş
O Zaman Translate Yaptık Desinler Buna İtirazım Yok Ama Yalan Söylemek Hayır
Translate Yama Eşittir Kalitesiz Yamadır Nokta
Şurada Translate Yama Savunuyorsunuz Ya Diyecek Şey Bulamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetHakanBey -- 30 Aralık 2022; 17:29:41 > -
Gayette Anladım
Şimdide Saçmalamışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetHakanBey -- 30 Aralık 2022; 17:25:54 > -
Ben İndirmiyorum Zaten İndirene Yakışır
-
Ingilizce artik olmazsa olmazlardandir. Zahmet olacak dil bilin ... Turkiye pazari zaten ortada ...
-
Bi bitmediniz be :). Adam! Türkçeyi katletmiş :D. Sırf bu konuyu açmak için üye olmuş. Forum burası, forum. İsteyen istediği konuyu açar, bakar okur. Senin ne haddine buna karışmak. Kullanma olur biter.
Daha @byflash'ın kim olduğunu öğrenememiş gelmiş laf atıyorsun adama :D Git araştır kimmiş öğren.
-
Şu gözler bu işin duayeni olan Ömer Öz gibi birine saçmalamışsın diyeni de gördü ya daha ne denir.
-
Doğru, patır patır 1 hafta da el emeği yama :) Sen böyle inanmaya devam et.
-
28 aralıkda bu yorumu yapmak için üyelik açtığına göre. Ya her hangi bir ücretli çeviri grubunun adamısın yada kendi hesabın ile yorum yapamayacak kadar zavallı sın. Seç birini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 31 Aralık 2022; 0:7:39 > -
olum 6 ayda bir yama satamayınca konu açmayın artık bıktıkk
-
Sen önce yazmayı öğren.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İğneyi kendine batır, çuvaldızı başkasına... |
çok basit indirme, oynama, konu açma |
Benzer içerikler
- anonymous çeviri
- ace combat 7 türkçe yama
- türkçe yama nasıl yapılır
- wartales türkçe yama
- ps3 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X