Şimdi Ara

Forumun en güçlü bilgisayar setup'u bende kimse kafa tutamaz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
7
Favori
13.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
210 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

kaç kez diyecem hddye win 10 kurmayın diye

hocam deli gibi çalışıyor valla sorunsuz uzun zamandır bu haldeyken götürüyor beni hocam

• Fişşek gibi kankaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D

• İBAN at, insaniyet namına para gönderek.

• ADAM DONANIMHABERİN SUNUCUSUNU ATMIŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

İBAN at, insaniyet namına para gönderek.

yok gerek yok hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Kerberus -- 18 Şubat 2021; 0:49:44 >
  • Tebrik ederim. Önemli olan şey şu: iş görüyor mu? Görüyorsa tamamdır. Çok güzel setup olmuş. Öncelikle yaratıcı. Birkaç tavsiye vereyim:

En kötü SSD, en iyi HDD'den fersah fersah iyidir. Bir gün minimum 64gb bir SSD ikinci el, çıkma, düşme, "yıh lanet gelsin yer kaplıyor attım!" falan bulursanız yabıştırın. Bilgisayarın dünyası değişir. Ama ondan önce ram. Gene, arızalı laptop, eş dost akraba, ava çıkın. Bugün bozulma ihtimali olan laptopların çoğundan tek slotta 4gb ram çıkar. Bulduğunuz an yabıştırın. Para vermeyin mümkün olduğunca. Değmez. Panter gibi, beklemede olun. Mevcut ram'i 4gb'ye çekerseniz bir tık rahat edersiniz. Bir gün bir başka 4gb daha sapladınız mı sorun kalmaz. Forumun en güçlü bilgisayar setup'u bende kimse kafa tutamaz. 

4gb ram ve en dandiğinden bile olsa herhangi bir ssd her pc'yi işlevsel kılıyor.

Ofisimde Core2Quad Q6600 işlemci, 4gb ram, 120gb ssd ile kullandığım bir pc halen hiç sıkıntısız gündelik iş yaptırıyor. Bu aletten daha eski aslen.

Kasa için de bir önerim, herhangi bir küçük ahşap panel bulun. Altına 4 takoz. Fana denk gelen kısma bir delik. Anakartı vida deliklerinden 4 noktadan panele vidala. HDD vida deliği için de panelin altından HDD'ye vidala. Bitti gitti. Elin çarpsa sıkıntı çıkar şimdi. Hiç olmazsa bir panele monte olur ise, daha rahat edersin. Bunun için de para harcamaya gerek yok. Millettin attığı hemen her ahşap şeyden yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 24 Haziran 2020; 23:13:56 >

• Umarım daha iyi sistemlerinin olur hocam. Gerçi bunun verdiği keyfi diğerleri vermez bence. :D
    Güzel günlerde kullanın hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Tebrik ederim. Önemli olan şey şu: iş görüyor mu? Görüyorsa tamamdır. Çok güzel setup olmuş. Öncelikle yaratıcı. Birkaç tavsiye vereyim:

En kötü SSD, en iyi HDD'den fersah fersah iyidir. Bir gün minimum 64gb bir SSD ikinci el, çıkma, düşme, "yıh lanet gelsin yer kaplıyor attım!" falan bulursanız yabıştırın. Bilgisayarın dünyası değişir. Ama ondan önce ram. Gene, arızalı laptop, eş dost akraba, ava çıkın. Bugün bozulma ihtimali olan laptopların çoğundan tek slotta 4gb ram çıkar. Bulduğunuz an yabıştırın. Para vermeyin mümkün olduğunca. Değmez. Panter gibi, beklemede olun. Mevcut ram'i 4gb'ye çekerseniz bir tık rahat edersiniz. Bir gün bir başka 4gb daha sapladınız mı sorun kalmaz.  

4gb ram ve en dandiğinden bile olsa herhangi bir ssd her pc'yi işlevsel kılıyor.

Ofisimde Core2Quad Q6600 işlemci, 4gb ram, 120gb ssd ile kullandığım bir pc halen hiç sıkıntısız gündelik iş yaptırıyor. Bu aletten daha eski aslen.

Kasa için de bir önerim, herhangi bir küçük ahşap panel bulun. Altına 4 takoz. Fana denk gelen kısma bir delik. Anakartı vida deliklerinden 4 noktadan panele vidala. HDD vida deliği için de panelin altından HDD'ye vidala. Bitti gitti. Elin çarpsa sıkıntı çıkar şimdi. Hiç olmazsa bir panele monte olur ise, daha rahat edersin. Bunun için de para harcamaya gerek yok. Millettin attığı hemen her ahşap şeyden yapılabilir.

hocam bozuk bir kaç laptobun parçasıyla ortaya çıkardığım bir şeydi hocam ve hiç birinde çalışan ssd bulamadım bende en sonda hdd ile devam ettim hocam asten işimi görüyor çok uzun süredir kullanmaktayım fakat oyun oynayamıyorum ama ciddi anlamda film izlerken aldığım keyif yok yani inanılmazdan da öte hocam olurda para bulursam yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum hayırlısıyla artık

• Helal kız sana efsane sisteminle çok güzel konu olmuş

• Gerçekten laptop anakartını sökmek bayağı güzel olmuş, aklıma gelmemişti, gerçi gelse de zamanında yapmazdım herhalde. Çok ısınan bir laptopum vardı benim de, kucağında oyun oynamak işkence oluyordu da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

Gerçekten laptop anakartını sökmek bayağı güzel olmuş, aklıma gelmemişti, gerçi gelse de zamanında yapmazdım herhalde. Çok ısınan bir laptopum vardı benim de, kucağında oyun oynamak işkence oluyordu da.

benimkinin ekranı kırıktı baktık ekranı tamir edicek para yok bir ton masrafı var bende sökeyim ekranı internet kafeden ölüme terk edilmiş çalışan bir şey alayım dedim öyle oldu hocam ama işin tuhaf kısmı ısınma sorununa şaka gibi çare bulmuş oldum akıl mantık işi değil zaten anakartın parçalarında değişiklik yapmam sonucu böyle güzel bir sistem haline geldi hocam

• bak bak ne sistemler var

• Bu forumda anca dalga geçerler kardeş.Yaşayamayan bilemez yokluğu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam odaya dikkatli bakınca nedense bana "aile eğitime gelince paralar harcar ama konu oyun,telefon vs şeylere gelince bir kuruş vermez ya" işte bunu anımsattı . Onun dışında kendiniz ile barışık , yetinmeyi bilen, buna da şükür diyen bir karakter havasını hissettiren sizin gibi insanların yanında, ARKADAŞLARINA HAVA ATMAK VE BÜYÜK İHTİMALLE MARKA OLAN BİR AYAKKABIYI ANNESİ ALMADI DİYE ANNESİNİ MERDİVENLERDEN İTEN İNSANLAR DA VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA365660 -- 25 Haziran 2020; 0:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Bu forumda anca dalga geçerler kardeş.Yaşayamayan bilemez yokluğu...

Garibanın yüzü gülür mü

• Elindeki bu güçlü bilgisayar ile hava atman hiç hoş olmamış. Alamayanların olduğunu da düşünmen lazımdı. Herkes senin gibi binlerce dolar dökemez bilgisayara.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.